Penelope Cruz : Εντυπωσιάζει με το casual - chic look που θα αντιγράψεις και εσύ

Η πανέμορφη star, γνωρίζει καλά τους κανόνες της μόδας...
Penelope Cruz : Εντυπωσιάζει με το casual - chic look που θα αντιγράψεις και εσύ



Καιρό είχαμε να δούμε την Penelope Cruz σε κάποια επίσημη εμφάνιση και η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει. Η μικροσκοπική star που της αρέσει να μην προκαλεί με την προσωπική της ζωή, είναι το νέο πρόσωπο της εταιρείας Carpisa και στα πλαίσια της νέας συλλογής, η Penelope έδωσε το δυναμικό παρόν.

Και εκεί που περιμέναμε μια grande εμφάνιση, η ηθοποιός μας εξέπληξε με το casual-chic look. Έτσι αντί για ένα εντυπωσιακό φόρεμα, φόρεσε ένα slim τζιν παντελόνι, ένα απλό ασπρόμαυρο ριγέ τοπ και ολοκλήρωσε τόσο στιλάτα με εντυπωσιακές μαύρες over-the-knee μπότες και με ένα μπλε πλατύγυρο καπέλο, που έδωσε extra στιλ στην στιγμή.

Το ασπρόμαυρο ριγέ τοπ, είναι ίσως μια από τις πιο κλασικές επιλογές που μπορεί κάθε γυναίκα να κάνει, μιας και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και τις τάσεις.

Ποιος είπε άλλωστε ότι ένα casual outfit, δεν μπορεί να αναδείξει μια ωραία σιλουέτα ή να γίνει Νο1 επιλογή σε κάποια επίσημη εμφάνιση. Το μυστικό της επιτυχίας για να ''σταθεί'' ένα casual look, κρύβεται στις λεπτομέρειες, κάτι που σημαίνει ότι κάθε ρούχο και αξεσουάρ πρέπει να είναι ιδιαίτερο και καλής ποιότητας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο και stylish.

Όλα τα must-have του outfit της Penelope, τα έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου, άρα δεν δέχομαι καμία δικαιολογία για να μην το δοκιμάσεις. Για περισσότερη ευκολία, έψαξα και βρήκα όλα τα απαραίτητα ρούχα αξεσουάρ για να το πετύχεις όσο πιο γρήγορα και στιλάτα μπορείς. Απλά δες την gallery που ακολουθεί και κάνε την διαφορά...

Δες εδώ, πως η Reese Witherspoon με το τέλειο office look που πρέπει να δοκιμάσεις!