Celebrity style : H Ελένη Τσολάκη με το boho look που πρέπει να αντιγράψεις

Παίξε με τα εμπριμέ υφάσματα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και κάνε την διαφορά...
Celebrity style : H Ελένη Τσολάκη με το boho look που πρέπει να αντιγράψεις



 Σας το έχουμε πει ξανά! Ένα κλασικό must-have που όλες οι γυναίκες πρέπει να επιλέγουν και να φορούν όλη την διάρκεια του χρόνου είναι το maxi φόρεμα. Το μακρύ φόρεμα και ειδικότερα αυτό με έντονα και ιδιαίτερα printsείναι ένα item που δεν πρέπει να λείπει και από την δική σου ντουλάπα.

Από την γκαρνταρόμπα της Eλένης Τσολάκη σίγουρα δεν λείπει το συγκεκριμένο κομμάτι, αφού και στην τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή '' Happy Day '', πρωταγωνίστησε με τον πιο stylish τρόπο. Aυτή την φορά, διάλεξε να το εντάξει σε ένα boho στιλ που η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει εξαιρετικά.

 Η όμορφη παρουσιάστρια, συγκεκριμένα φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα στις αποχρώσεις του μαύρου και κίτρινου και το συνδύασε με μπορντό over-the-knee μπότες και έδωσε μια stylish πινελιά με μια ζώνη στη μέση σε ίδια απόχρωση.

Όπως κατάλαβες, για να πετύχεις παρόμοιο look με την Ελένη Τσολάκη, δεν έχεις παρά να επιλέξεις 3 πράγματα, ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα, ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο και μια ζώνη, για να σου σμιλέψει την σιλουέτα και να την κάνει πιο θηλυκή. Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις όλα τα must-have που αξίζει να δεις και στην συνέχεια να αποκτήσεις!

Δες εδώ, πως η Μαρία Ηλιάκη δίνει χρώμα στον φετινό χειμώνα, με μια και μόνο ριγέ φούστα!