Αποθέωση του sexiness: Η Charlotte Olympia σχεδιάζει Agent Provocateur

Η σειρά κυκλοφορεί σήμερα και έχει σκοπό να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει πιο σέξι κι επιθυμητή από ποτέ.
Αποθέωση του sexiness: Η Charlotte Olympia σχεδιάζει Agent Provocateur



Οι μεγάλες συμμαχίες στον κόσμο της μόδας συνεχίζονται με μια απρόσμενη συνεργασία που απογειώνει τις φαντασιώσεις μας. Η λατρεμένη σχεδιάστρια παπουτσών Charlotte Olympia σχεδιάζει μια σούπερ σέξι σειρά για το εξίσου εκκεντρικό brand εσωρούχων Agent Provocateur με μούσα την 35χρονη σαγηνευτική Γαλλίδα, Julia Restoin Roitfeld!
 
"Έμπνευσή μου είναι πάντα το παλιό Hollywood και τα pin up κορίτσια των ασπρόμαυρων ταινιών. Αγαπώ το glamour των 40's και την παιχνιδιάρικη διάθεση των 50's, δεκαετίες από τις έχει στοιχεία οποιοδήποτε αντικείμενο σχεδιάζω για τις συλλογές μου", λέει στο διαδικτιακό περιοδικό Love Magazine η Olympia και σημειώνει πως συνεργάστηκε καλύτερα από ό τι περίμενε με την Sarah Sutton (δεξιά στη φωτογραφία) της Agent Provocateur σχεδιάζοντας "σέξι κομμάτια που εφαρμόζουν τέλεια και δείχνουν όμορφα πάνω στο γυναικείο σώμα".  
 
Η συνεργασία δεν θα μας έκανε τόσο εντύπωση εάν ξέραμε το μυστικό που μας λέει σήμερα η Charlotte: "Πριν σχεδιάσω παπούτσια με ενδιέφεραν πολύ οι κορσέδες, οπότε ενθουσιάζομαι και εκτιμώ τα ωραία εσώρουχα. Η μητέρα μου μου αγόρασε ένα σετ της σειράς 'Love' με σουτιέν και ψηλόμεσο σλιπ όταν ήμουν 17 ετών κι από τότε συλλέγω Agent Provocateur. Έχω περισσότερα εσώρουχα παρά παπούτσια"! 
 
Η σειρά λανσάρεται σήμερα στα καταστήματα της Agent Provocateur, της Charlotte Olympia και το www.Net-A-Porter.com με τις τιμές να ξεκινούν από 124 ευρώ. 
 
Εμάς μας έχουν ξετρελάνει τα κόκκινα ψηλοτάκουνα και το deux pieces με τον ιστό της αράχνης! Εσένα;