Gigi Hadid : Η Gigi Hadid κάνει την διαφορά και επιλέγει gypsy-chic look

Η πλεκτή ζακέτα (της γιαγιάς;) μπορεί να θεωρηθεί και statement κομμάτι...
Gigi Hadid : Η Gigi Hadid κάνει την διαφορά και επιλέγει gypsy-chic look



H αλήθεια είναι ότι η Gigi Hadid εκτός από την εξωτερική της ομορφιά, διαθέτει και ένα ιδιαίτερο στιλ που πολλά κορίτσια έχουν ως πρότυπο και την ακολουθούν σε κάθε στιλιστικό της βήμα. Λατρεύει το sport-chic στιλ με κάποιες εξαιρέσεις και καταστάσεις φυσικά, που επιλέγει λαμπερά και εντυπωσιακά φορέματα.

Μια ακόμα καθημερινή της εμφάνιση κατάφερε να τραβήξει και πάλι όλα τα φλας των φωτογράφων και εμείς είμαστε εδώ να την αναλύσουμε και να δούμε τι καινούργιο μας προτείνει. Αυτό που μας έκανε εντύπωση στο όλο look είναι η ιδιαίτερη μακριά πλεκτή ζακέτα (με ασορτί φουλάρι), το οποίο με την πρώτη ματιά το μυαλό μας πήγε στα πλεκτά της γιαγιάς μας που κατά καιρούς έχουμε δει να φτιάχνει και να φοράει.

Το όμορφο μοντέλο επέλεξε την statement και granny like ζακέτα, ως το κεντρικό item του outfit και ολοκλήρωσε το υπόλοιπο gypsy look με ένα λευκό πουκάμισο, ένα δερμάτινο κολάν και nude strappy πέδιλα.  Το mix & match των σύγχρονων ρούχων με εκείνα που μας ξυπνούν ωραίες αναμνήσεις, μόνο ιδανικό φαντάζει στα μάτια μας.

Και τώρα που το έφερε η κουβέντα, που έχω εκείνη την ζακέτα που μου είχε πλέξει η γιαγιά μου;

Δες εδώ, πως μπορείς να φορέσεις το φουλάρι σου με 25 διαφορετικούς τρόπους (video).