Sneakers 2016 : Victoria Beckham, μας έδωσες ιδέα με τα sneakers σου: 18 σχέδια που θα φορέσουμε την άνοιξη

Αφού η Victoria άφησε τα ψηλοτάκουνα της, ήρθε η στιγμή να αποκτήσουμε το δικό μας ζευγάρι λευκάsneakers...
Sneakers 2016 : Victoria Beckham, μας έδωσες ιδέα με τα sneakers σου: 18 σχέδια που θα φορέσουμε την άνοιξη



Ok! Αφού είδαμε και αυτό, δεν μας εκπλήσσει τίποτα πια! Φυσικά αναφέρομαι στο γεγονός ότι η Victoria Beckham άφησε στην άκρη τα λατρεμένα της ψηλοτάκουνα (που δεν αποχωρίζεται στιγμή!) και περπάτησε το catwalk της συλλογής της, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, με sneakers.

Ναι το Posh spice girl, μέσα σε λίγα λεπτά μεταμορφώθηκε σε Sport spice girl και η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ!

H Victoria, γι' αυτή την τόσο σημαντική στιγμή - του κλεισίματος του show - φόρεσε ένα oversized πουλόβερ σε κρεμ απόχρωση, το συνδύασε με ένα navy loose παντελόνι και ολοκλήρωσε το sport - chic look με ένα ζευγάρι ολόλευκα αθλητικά. Τόσο απλή και τόσο στιλάτη! Δες πόσο μεγάλη αλλαγή είναι αυτή για την Victoria, για να εντυπωσιαστείς κι εσύ (αυτές είναι οι εμφανίσεις της στα catwalk ως σχεδιάστρια): 

  

 

Και αφού η κυρία Beckham είναι ένα βήμα μπροστά τόσο στις τάσεις όσο και στη μόδα, ένα είναι σίγουρο, τη φετινή άνοιξη δεν θα αποχωριστείς τα sneakers. Από το πρωί έως το βράδυ, τα αθλητικά ( με extra πάτο, μονόχρωμα ή μη), θα δώσουν στο στιλ σου (όποιο και αν είναι αυτό) ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης.

Στην gallery που ακολουθεί, θα βρεις τα 15 πιο stylish σχέδια για να είσαι προετοιμασμένη από τώρα και για να έχεις την ευχέρεια να διαλέξεις το αγαπημένο σου ζευγάρι. Μπες σε σπορ mood και είσαι έτοιμη!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Μιας και βρισκόμαστε σε mood fashion week, check εδώ την ready to wear συλλογή του Alexander Wang που θα συζητηθεί!