London fashion week : Αντίγραψε το look της Alexa Chung σε 3 βήματα (+ ρεπορτάζ αγοράς)

Το it-girl που μας εμπνέει καθημερινά....
London fashion week : Αντίγραψε το look της Alexa Chung σε 3 βήματα (+ ρεπορτάζ αγοράς)



Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου είναι ακόμα σε ισχύ και ένα πρόσωπο δεν θα μπορούσε να λείπει από τα εντυπωσιακά catwalk. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το απόλυτο it-girl, την Alexa Chung που με κάθε εμφάνιση της δημιουργεί και ένα trend.

Ένα look, που είδαμε και μας άρεσε για την απλότητα αλλά και το στιλ, είναι αυτό που συνδύασε το βελούδινο blazer με ένα slip top, cropped παντελόνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια με κάλτσες. Το ασπρόμαυρο outfit ολοκλήρωσε μια αυστηρή μαύρη office τσάντα και μπλε μπουτονιέρα στο σακάκι. 

Μιας και ήδη σκέφτεσαι πως θα το δοκιμάσεις και εσύ για να δείχνεις τόσο stylish όσο η Alexa, διάβασε παρακάτω 3 σημαντικά βήματα για να κλέψεις την παράσταση όπως και η γνωστή fashionista : 

1. Βασική αρχή του συγκεκριμένου outfit, είναι να επιλέξεις ένα τζιν παντελόνι που την ίδια στιγμή να είναι casual αλλά να έχει και ωραία εφαρμογή. Σε αυτή την περίπτωση ένα cropped τζιν, αποτελεί την ιδανική λύση για να αναδείξεις τα παπούτσια σου αλλά και την σιλουέτα σου.

2. Το τοπ, που φορά η Alexa δεν είναι ένα τυχαίο τοπ, αλλά ένα που θυμίζει εσώρουχο ύπνου, κάτι που αποτελεί και μεγάλη τάση για φέτος. Γι' αυτό μεγάλη προσοχή στην επιλογή του, αφού θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το τελικό αποτέλεσμα.

3. Μην φοβηθείς να βάλεις πάνω στο βελούδινο blazer, ένα λουλούδι μποτονιέρα. Όχι δεν θα θυμίζεις την γιαγιά σου, αν τα υπόλοιπα κομμάτια του look είναι εντυπωσιακά και stylish. 

Aν θες να ''αντιγράψεις'' το outfit της Chung, γρήγορα check την gallery που ακολουθεί για να βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Εσύ είδες το εντυπωσιακό catwalk της Mary Katranzou για το επόμενο φθινόπωρο; Αν όχι, check εδώ!