Gigi Hadid : Η Gigi Hadid με total baby pink σύνολο προτείνει την απόχρωση της άνοιξης

Το ρεπορτάζ αγοράς το λιγότερο, θα σε μαγέψει...
Gigi Hadid : Η Gigi Hadid με total baby pink σύνολο προτείνει την απόχρωση της άνοιξης



Με μία και μόνο εμφάνιση της, η Gigi Hadid καταφέρνει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις και φυσικά να συζητηθεί για τις εκάστοτε στιλιστικές της επιλογές. Έτσι για παράδειγμα μια απλή βόλτα με τη μητέρα της στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα το look που επέλεξε, για άλλη μια φορά μας κίνησε το ενδιαφέρον και ήδη στο προτείνουμε να το δοκιμάσεις.

Η Gigi γενικά λατρεύει το sporty-chic στιλ και όσον αφορά τα χρώματα, πολύ συχνά επιλέγει παλ αποχρώσεις. Όπως για παράδειγμα την ροζ που την διάλεξε ως πρωταγωνίστρια στο συγκεκριμένο look.

To στιλάτο μοντέλο φόρεσε ένα σπορ cropped τοπ, το οποίο συνδύασε υπέροχα με φόρμα και μακρύ πανωφόρι σε ροζ παλ απόχρωση. Το look oλοκλήρωσε με λευκά sneakers, μαύρη oversized τσάντα και ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου. Ένα ντύσιμο αρκετά εντυπωσιακό που ξεχωρίζει για την σπορ διάθεση του αλλά και για το γλυκο του ροζ χρώμα.

Επίλεξε και εσύ το ροζ χρώμα από το πρωί έως το βράδυ και φτιάξε την διάθεση σου με λίγες μόνο κινήσεις. Ακολούθησε ή το παράδειγμα της Gigi που το φόρεσε από την κορυφή έως τα νύχια ή διάλεξε ένα και μόνο ροζ item που θα κάνει κάθε εμφάνιση σου ξεχωριστή, girly και chic! Στην gallery που ακολουθεί, δες όλα τα ροζ must-have που αξίζει να αποκτήσεις τη φετινή άνοιξη.

Είδες την Kate Middleton και το look που επέλεξε πρόσφατα στο Δελχί; Αν όχι check εδώ όλες τις λεπτομέρειες!