Κορίτσια τρέξτε! Η Rihanna σχεδιάζει παπούτσια για τον Manolo Blahnik

Η denim capsule collection που συναρπάζει!
Κορίτσια τρέξτε! Η Rihanna σχεδιάζει παπούτσια για τον Manolo Blahnik



Παραδέξου ότι το όνομα Manolo Blahnik το άκουσες για πρώτη φορά να βγαίνει από το στόμα της Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradsaw στην σειρά Sex and the City! O δημιουργός των διάσημων υποδημάτων φαίνεται να ξεπέρασε τη "σχέση" του με την ηθοποιό, να έχει αφήσει στο παρελθόν την έκρηξη δημοσιότητας (ο ίδιος άλλωστε έχει δηλώσει πως εκείνη η περίοδος ήταν για το brand του αρχικά ευχάριστη κι έπειτα εφιαλτική) και να επενδύει στα νέα fashion icons της εποχής. Αναζητώντας μια πιο πληθωρική προσωπικότητα για να συνεργαστεί το βρήκε πού αλλού; Στη Rihahna! Εκείνη δέχτηκε με χαρά και η πρώτη σειρά με την υπογραφή της κυκλοφορεί ήδη στην αγορά!

 

H περίφημη αυτή μπότα είναι  πιο ακριβό κομμάτι της collection και στοιχίζει $ 4350!

 

Denim και sequin για  $1410 -denim pumps για $ 975

Αν ,λοιπόν,είσαι φανατική οπαδός σε κάτι από τα παρακάτω ετοιμάσου να τρελαθείς! Rihanna-Manolo Blahnik-Denims ενώνουν τις δυνάμεις του σε μια limited edition συνεργασία με το όνομα ”Denim Desserts! “H συλλογή περιλαμβάνει 6 μοναδικά παπούτσια denim με την υπογραφή της τραγουδίστριας από τα Barbados.

Ankle Boots με κεντημένες λεπτομέρειες $ 2435 και sequin strappy sandals $975


Οι τιμές για όσες δεν έχουν ακριβό γούστο δεν είναι και πολύ προσιτές καθώς  ξεκινάνε από $895 και φτάνουν μεχρι τα $3995! Όπως αναφέρεται και στο όνομα της collection, η βάση όλων των παπουτσιών είναι το denim και πολλά από αυτά διακοσμούνται με πούλιες και κεντήματα. Η συλλογή είναι διαθέσιμη από τις 5 Μαΐου σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Χονγκ Κονγκ , καθώς και online εδώ

Denim ankle boots με κορδόνι $ 1410

 

Φυσικά δε θα υπήρχε καλύτερο μοντέλο να προωθήσει αυτά τη συνεργασία από την ίδια τη Riri αλλά ούτε και καλύτερο μέσο να αναδειχτεί από τη βρετανική Vogue!

Η Riri ποζάρει με τα sequin ankle boots 

Σε ασπρόμαυρο φόντο

 

Με την εντυπωσιακή μπότα που φοράει στις συναυλίες της.

Η λεπτομέρεια στη μπότα 

Με τον σχεδιαστή  Manolo Blahnik που όλες έχουμε ονειρευτεί να φορέσουμε παπούτσια του μια μέρα (αχ Sex and the City τι μας έχεις κάνει)!

Δες εδώ ότι Το περιμέναμε: Η Rihanna βγάζει δική της σειρά μακιγιάζ!