Φεστιβάλ των Καννών: Τι φορούσαν οι λαμπερές πρωταγωνίστριες των 50s (Αξίζει να το δεις)

Ζήσε για λίγο σαν σταρ του σινεμάστη γαλλική Ριβιέρα...
Φεστιβάλ των Καννών: Τι φορούσαν οι λαμπερές πρωταγωνίστριες των 50s (Αξίζει να το δεις)



Με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών να ξεκινά σε λίγες ώρες (11-22/5), τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να πάμε πίσω λίγο πίσω τον χρόνο και να δούμε πως ήταν τότε οι star της χρυσής εποχής του θεάματος. Ας ταξιδέψουμε, λοιπόνμ στην δεκαετία του 50' τότε που το φεστιβάλ ήταν στο απόγειο του και η χολιγουντιανή λάμψη έγραφε την δική της ιστορία.

Εντυπωσιακές τουαλέτες, ιδιαίτερα χτενίσματα, star quality και άφθονη αστερόσκονη, είναι λίγα από αυτά που έκαναν ότι είναι το φεστιβάλ σήμερα, Για να πάρουμε μαζί μια γεύση από εκείνη την εποχή και ας νιώσουμε μια σχετική νοσταλγία :

1. Audrey Hepburn :

Το απόλυτο style icon, στο φεστιβάλ με πριγκιπική εμφάνιση που μέχρι τώρα ζηλεύουμε. Τόσο τα μακιά σατέν γάντια όσο και τα τακούνια με το κοντό τακούνι, μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, πιο αθώα και σικάτη.

2. Bridgite Bardot και Kirk Douglas :

H λολίτα Bridgite με μέση δαχτυλίδι παρέα με τον πατέρα του Michael Douglas σε μια σπάνια φωτογραφία από το φεστιβάλ. Κλασικό αξεσουάρ των γυναικών, ήταν το μαντήλι στα μαλλιά.

3. Bridgite Bardot :

Πάντα χαριτωμένη και σέξι, η Bridgite μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα των αντρών. Με ένα μαγικό τρόπο, η ηθοποιός κατάφερνε ακόμα και με ένα office dress να εντυπωσιάσει τους πάντες.

4. Elizabeth Taylor :

Η πανέμορφη Elizabeth με τη λευκή τουαλέτα και την τιάρα στο κεφάλι, θύμιζε πραγματική πριγκίπισσα. 

5. Margareta Fahlén :

Η ηθοποιός με super chic εμφάνιση και ασπρόμαυρο σύνολο, ποζάρει με υπέροχο backround. Το μίνιμαλ στιλ ήταν από τότε εντυπωσιακό!

6. Sophia Loren : 

Mε ανοιχτόχρωμα, πιο ξανθά μαλλιά και με ναυτικό στιλ, η Sophia και μοναδική γοητεία πιο όμορφη από ποτέ. Τα λευκά ψηλοτάκουνα και οι κρίκοι στα αυτιά, έκαναν ακόμα πιο χαρακτηριστική την εμφάνιση της.

Μάθε εδώ, τα πιο hot σκάνδαλα των Καννών!