X Factor: Μας έδωσες ιδέα Τάμτα! Πώς θα φορέσεις το πολυτελές καφτάνι σου στην πόλη

Εσύ θα το τολμούσες;
X Factor: Μας έδωσες ιδέα Τάμτα! Πώς θα φορέσεις το πολυτελές καφτάνι σου στην πόλη



Άλλη μια Παρασκευή, άλλο ένα βράδυ που βλέπουμε Xfactor! Φυσικά εκτός από τις μοναδικές φωνές που θα ακούσουμε (Ίαν ακούς;), ανυπομονούμε να δούμε τι επέλεξε και πάλι η stylish τραγουδίστρια και πλέον κριτής, Τάμτα. Τι φόρεσε όμως σήμερα και μας ενθουσίασε;

Συγκεκριμένα, αυτό που μας εξέπληξε είναι ότι φόρεσε ένα μακρύ καφτάνι με ethnic μοτίβο, στις αποχρώσεις του καφέ και εκρού, το οποίο συνδύασε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο με over-the-knee μπότες και χρυσά statement κολιέ στο λαιμό. Το look ολοκλήρωσε αυτή τη φορά, με μακριά μαλλιά με χαλαρές μπούκλες. 

Η Τάμτα λοιπόν προτείνει αυτο το καλοκαίρι, να φορέσεις το αγαπημένο σου maxi καφτάνι και να το μετατρέψεις στο απόλυτο must-have κομμάτι για το καλοκαίρι. Απλά για αλλαγή,συνδύασε το με ιδιαίτερα και πιο επίσημα αξεσουάρ και παπούτσια, για να το αναβαθμίσεις και να το κάνεις ξεχωριστό. 

Είτε κάνεις διακοπές φέτος στην πόλη είτε σε κάποιο ελληνικό νησί, μην ξεχάσεις να βάλεις το καφτάνι σου και να κάνεις την διαφορά. Είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις!

Στην gallery που ακολουθεί, δες τα πιο εντυπωσιακά καφτάνια που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Θυμήσου εδώ, τι είχε φορέσει η Τάμτα στο 2ο live!