H Fergie με το Balmain φόρεμα της Δούκισσας Νομικού: Ποια το φόρεσε καλύτερα

Ποια σταρ φόρεσε καλύτερα το sequin Balmain φόρεμα;
H Fergie με το Balmain φόρεμα της Δούκισσας Νομικού: Ποια το φόρεσε καλύτερα



Η Fergie βραβεύτηκε, χτες, με ένα σημαντικό –μη μουσικό- βραβείο στα 2014 Emery Awards για τη σημαντική προσφορά της στην LGBTQ κοινότητα νέων. Μία σημαντική βράβευση και μπράβο στην Fergie για την δουλειά της με την συγκεκριμένη ομάδα στόχου.

Παρόλα αυτά, μία τέτοια σημαντική εκδήλωση, απαιτεί και την ανάλογη αμφίεση, δηλαδή οκ, δεν είπαμε να ντυθείς σαν να πηγαίνεις για meeting στο γραφείο, Δευτέρα πρωί, μετά από ξενύχτι. Ιδιαίτερα αν είσαι αυτή που έχει τραγουδήσει το ιστορικό «My humps, my humps, my humps» εεε την πούλια την  θες λιγουλάκι.

Αρκεί να την συνδυάσεις σωστά.

Έχουμε πει εδώ στο #FollowMe ότι δεν φοράμε πούλιες μόνο για να πάμε για χορό στην Boom Boom τις απόκριες. Έχουμε απενεχοποιήσει τα glitter και λατρεύομε το γεγονός ότι μπορούμε να τα φοράμε με converse, με ankle boots, υποστηρίζοντας οποιοδήποτε στυλ.

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση της Fergie δεν θα μας πείραζε τόσο αν δεν είχε προηγηθεί αυτή της Δούκισσας Νομικού, την προηγούμενη Κυριακή. Χωρίς να θες, χωρίς καμία κακία, καταλήγεις να συγκρίνεις την μία εμφάνιση με την άλλη.

Η Δούκισσα φόρεσε το ίδιο Balmain φόρεμα, στο τρίτο live του Dancing with the Stars, στην sleeveless εκδοχή του συνδυασμένο με pumps με πολλά λουράκια –must για μία ακόμη σεζόν- ενώ τα μαλλιά της παρέπεμπαν σε 60s γαλλικά σταρ του σινεμά. Αντιθέτως η Fergie, συνδύασε το φόρεμα της με πέδιλα με χρυσή καδένα, χρυσή clutch bag, ανέμελες χρυσές μπούκλες και μπρονζέ τερακότα, δημιουργώντας ένα total gold αποτέλεσμα, που ακόμα και ο Μίδας θα απέφευγε.

Αχ Fergie, ήσουν από τις πιο bootylicious τραγουδίστριες εκεί έξω, γιατί έπρεπε να αδυνατίσεις;  Που δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θέλεις με σώμα σου αλλά μετά από μία ηλικία το αδυνάτισμα με το ζόρι σε κάνει να δείχνεις πιο κουρασμένη, λίγο μεγαλύτερη….. και όπως και να χει, οι καμπύλες είναι άλλο πράμα.

Λυπούμαστε αλλά η Δούκισσα σε νίκησε σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς οι καμπύλες της την κάνουν να δείχνει πιο θελκτική και η σωστή επιλογή του αξεσουάρ, πιο stylish χωρίς να υπερβάλει.