Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Glamour μαύρα φορέματα εμπνευσμένα από το στυλ της Fiona Goode στο American Horror Story: The Coven

Έλα παραδέξου το… θέλεις την ντουλάπα της Fiona όσο εμείς.
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Glamour μαύρα φορέματα εμπνευσμένα από το στυλ της Fiona Goode στο American Horror Story: The Coven



Είναι η βασίλισσα των κακών, η αρχηγός των μαγισσών και το άτομο που θα ήθελες πάντα στην παρέα σου σε κάθε μάχη. Κανείς δεν μπορεί να την νικήσει εκτός από τον ίδιο της τον εαυτό.

Η Fiona –την οποία υποδύεται απίστευτα η Jessica Lange- παρουσιάζει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας σε ένα μόνο άτομο: είναι άπληστη, πολεμοχαρής, εκδικητική, της αρέσει η καλή ζωή, ζηλιάρα ακόμα και με το ίδιο της το παιδί, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει το Coven και της μαθητευόμενες μάγισσες της. Όχι επειδή έχει κατά βάθος είναι μία μία πονεμένη καρδιά, αλλά επειδή θέλει τους πιστούς της υγείες….δεν ξέρεις και πότε θα χρειαστεί να σε βοηθήσουν.

Τώρα μας ρωτήσεις, πώς γίνεται να λατρεύουμε τη Fiona μετά από όλα αυτά.. ε…να, όση κακία και αν έχει μαζεμένη μέσα της η Fiona δεν θα σταματήσει να είναι ποτέ ένας από τους stylish πλασματικούς χαρακτήρες της μικρής οθόνης.

Κύριο χαρακτηριστικό της το μαύρο χρώμα. Όλα στη ζωή της Fiona είναι μαύρα και αυτό βγαίνει και στην γκαρνταρόμπα της. Είναι σέξι, θηλυκή και ξέρει πάντα να παίρνει αυτό που θέλει και για το λόγο φαντάσου μία ντουλάπα γεμάτη μεσάτα φουστάνια, δαντέλα, στενές γραμμές, πολύ διαφάνεια και όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά που κάνουν ένα μαύρο φόρεμα να μην είναι καθόλου μικρό αλλά σεξουαλικό και θελκτικό.

Έλα παραδέξου το… θέλεις την ντουλάπα της Fiona όσο εμείς.

 

ΥΓ. Η τέταρτη σεζόν του American Horror Story θα προβληθεί από το FOX Greece και έχει ως κεντρικό θέμα ένα παράξενο τσίρκο στην δεκαετία του 50’. Περιμένουμε όχι μόνο μία ακόμα απίστευτη ερμηνεία από την Lange, μπόλικο φόβο και τρόμο αλλά και μία ολοκαίνουρια γκαρνταρόμπα να χαζέψουμε.

Εντάξει και την επιστροφή του Evan Peters περιμένουμε με αγωνία. Το παραδεχόμαστε.