Κάτι τρέχει με τα κορίτσια του Hunger Games! Το πιο stylish κόκκινο χαλί της χρονιάς

Και εκεί που πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν πιο stylish, κατάφεραν να μας αλλάξουν την γνώμη...Θέλουμεόλα τα φορέματα τώρα!
Κάτι τρέχει με τα κορίτσια του Hunger Games! Το πιο stylish κόκκινο χαλί της χρονιάς



Ο τελευταίος μήνας ήταν μία πασαρέλα υπέροχων φορεμάτων και λαμπερών εμφανίσεων για τις πρωταγωνίστριες του The Hunger Games: Mockingjay — Part 1. Μας κράτησαν κολλημένες στις οθόνες των υπολογιστών μας, όχι μόνο επειδή αναμένουμε με αγωνία την καινούρια ταινία αλλά κυρίως λόγω των υπέροχων εμφανίσεων τους που διαδέχονταν η μία την άλλη, καταλήγοντας να έχουμε χάσει τον λογαριασμό για το ποιες εμφανίσεις μας αρέσουν περισσότερο.

Στη επίσημη πρεμιέρα στο Los Angeles, νομίζουμε ότι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα. Όλες οι αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, υπέροχα cocktail φορέματα, τα ιδανικά μαλλιά και εμείς -μία μέρα μετά από το event- δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμα τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

Πιστεύουμε ότι για την Jenna Malone, πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και εμείς αντικρίσαμε το απόλυτο Emanuel Ungaro φόρεμα που θέλουμε να φορέσουμε φέτος τις γιορτές. Το 40s look της Malone, ολοκληρώθηκε με μπορντό απόχρωση κραγιόν, μαλλιά στο στυλ της εποχής και heels σε χρυσή απόχρωση που παραπέμπουν σε καμπαρέ.

Το ίδιο ισχύει και για την νεαρή Natalie Dormer, η οποία φόρεσε ένα Rochas φόρεμα σε παστέλ κίτρινες αποχρώσεις με σκίσιμο στην περιοχή της κοιλιάς, κάτι που άνετα θα μπορούσαμε να μας φανταστούμε να φοράμε το καλοκαίρι σε κάποιο νησί…. εεε Άγιε Βασίλη;

Εντάξει είναι σπάνιο να δούμε την Julianne Moore με άσχημο ντύσιμο αλλά όταν πρόκειται για glitter και flapper αναφορές είναι δύσκολο να μην την λατρέψεις. Το Tom Ford φόρεμα της σε 20s, μας κέρδισε με ευκολία αλλά θα θέλαμε τα μαλλιά της Julianne, πιασμένα στο στυλ της εποχής δίνοντας έμφαση στο μπούστο της.

Η Elisabeth Banks υπέροχο μπροκάρ Leonard φόρεμα, γεμάτο ασυμμετρίες, όγκο και το απόλυτο χρώμα για φέτος: το μπορντό. Τα μαλλιά της Banks είναι υπέροχα και το μακιγιάζ όσο λιτό χρειάζεται για αφήσει το φόρεμα να κλέβει τα βλέμματα. Βλέπεις την μπρούτζινη απόχρωση στα kitten heels;  Αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για να συνδυάζεις σκούρα χρώματα όπως το μπορντό, το πράσινο και το μπλε.

Πιστή στο λευκό των προηγούμενων εμφανίσεων, η Jennifer Lawrence, καταφεύγει για μία ακόμα φορά σε λευκό Dior cocktail φόρεμα και λευκό μπροκάρ print. Είναι υπέροχη, κομψή και ταυτόχρονα απλή. Το μόνο πράγμα που μας ενοχλεί είναι το γεγονός ότι δεν της ταιριάζουν τέτοιου είδους πέδιλα, τα οποία παρόλα αυτά επιμένει να φοράει σε κάθε red carpet της εμφάνιση.

Η μικρή Willow Shields ζήλεψε το ασύμμετρο φόρεμα που φόρεσε η Lawrence σε προηγούμενο αντίστοιχο κόκκινο χαλί και επέλεξε ένα Christan Siriano φόρεμα σε παστέλ απόχρωση και μεγάλη ουρά κάνοντας της να μοιάζει με μικρή πριγκίπισσα. Να τονίσουμε ότι αυτά είναι τα σωστά πέδιλα για ένα τέτοιο φόρεμα σε αντίθεση με αυτά της πρωταγωνίστριας του Hunger Games, Jennifer Lawrence.