Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Τα σέξι cocktail φορέματα της Emily Thorne στο Revenge

Η εκδίκηση της Emily είναι πολύ πολύ σέξι.
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Τα σέξι cocktail φορέματα της Emily Thorne στο Revenge



Μην σε ξεγελάει το παρουσιαστικό της η Emily… ή μήπως να πούμε Amanda… μπορεί να έχει ένα από τα πιο αγγελικά πρόσωπα της δυτικής ακτής (έτσι για να νιώθουμε ότι είμαστε και εμείς καλιφορνέζικα κορίτσια) αλλά διψάει για εκδίκηση.

Η ιστορία γνωστή, ο πολυαγαπημένος πατέρας της Emily αδικήθηκε και φυλακίσθηκε άδικα από κακούς πλούσιους, ενώ η Emily κατέληξε να μεγαλώνει μόνη της ανάμεσα σε φυλακές ανηλίκων και ορφανοτροφεία. Ναι πρόκειται για ένα κλασικό χολιγουντιανό story μία κλασικής σαπουνόπερας. Αυτό που κάνει το Revenge τόσο εθιστικό όμως, είναι το γεγονός ότι η Emily παρά τις κακουχίες που έχει περάσει…όχι…και το εννοούμε όχι…σε καμία περίπτωση δεν παρέμεινε γλυκά, δίκαιη και αθώα. Κόντρα σε όλα τα παραμύθια για την υπομονή που μας μάθαιναν μέχρι σήμερα, η Emily ανέπτυξε ένα άλλο είδος υπομονής. Αυτό για τη σωστή στιγμή και ώρα για να πάρει την εκδίκηση της για όλα όσα συνέβησαν στην οικογένεια της.

Η Emily είναι τόσο κακιά που την λατρεύεις, τόσο έξυπνη που καταστρώνει τα καλύτερα σχέδια –τα πάντα στη ζωή της είναι ένα σχέδιο άλλωστε- και καθόλου μα καθόλου τίμια με αποτέλεσμα να υιοθετήσει την ταυτότητα της καλύτερης της φίλης, με σκοπό την τέλεια κάλυψη.

Αχ Emily... να είχαμε το δαιμόνιο μυαλό σου…

Βέβαια για να πετύχει αυτά η νεαρή, έχει περάσει μία ειδική εκπαίδευση εκδίκησης –ναι παρακαλώ καλά διάβασες- και δεν παύει ποτέ να ξεχνά ένα πράγμα: πώς να είναι απίστευτα σέξι. Ίσως η σειρά με καλύτερα cocktail φορέματα, από όλες τις πρωταγωνίστριες και μία Emily να αλλάζει της τουαλέτες την μία μετά την άλλη. Δεν υπάρχει κάποια στρατηγική για την επιλογή των ρούχων της Emily. Ότι είναι πιο λαμπερό, πιο αισθησιακό και πιο φινετσάτο μας κάνει…. ότι δηλαδή θες και εσύ για τις γιορτινές σου εμφανίσεις ντε!

 

Εμείς περιμένουμε πως πως και την καινούρια σεζόν της σειράς στο FOX Greece, ενώ μέχρι τότε μπορείς να δεις τους προηγούμενους κύκλους τα απογεύματα μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.