Οι καλύτερες εμφανίσεις των American Music Awards

Ποιές μας άρεσαν και ποιές όχι και τόσο;
Οι καλύτερες εμφανίσεις των American Music Awards



Η εποχή των Χολιγουντιανών βραβείων άρχισε για τα καλά και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει, με τη σειρά μας να εθιζόμαστε στο κόκκινο χαλί. Ποιές ντύθηκαν καλύτερα, τι φόρεσαν, πως το φόρεσαν, τι λάθη έκαναν και όλα αυτές οι συζητήσεις που μας κάνουν να χαλαρώνουμε και να φανταζόμαστε  τον εαυτό μας στο κόκκινο χαλί να θαμπώνεται από τα φλας των παπαράτσι.

Σειρά αυτή τη φορά έχουν τα American Music Awards και οι εμφανίσεις των μεγαλύτερων καλλιτεχνών αυτή τη στιγμή….είσαι έτοιμη;

Charli XCX

Η Charli άφησε στην άκρη τις μίνι φουστίτσες και τα chunky πέδιλα των 90s και είπε να ντυθεί σαν το παλιό καλό Hollywood με τη βοήθεια της υπέροχης Vivienne Westwood Red Label τουαλέτας της. Μήπως να το σκεφτόσουν να αλλάξεις στυλ Charli;

Diana Agron

Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο #FollowMe, ή όμορφη cheerleader του Glee, έχει βαλθεί να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Το Marchesa φόρεμα της είναι πανέμορφο αλλά πιο πολύ μπορούμε να το φανταστούμε στο σέξι σώμα της Dita Von Teese, παρά στη νεαρή Diana.

Elisabeth Banks

Και σου λέει η Elisabeth…«κάνω που κάνω τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις για την προώθηση του Hunger Games, δεν κάνω και άλλη μία;». Μα πόσο πιο υπέροχη μπορεί να γίνει η Elisabeth μέσα στο Peter Pilotto φόρεμα της; Είναι αστείο, χαλαρό, quirky και βγάζει την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα της ηθοποιού προς τα έξω.

Fergie

H Fergie πιστή στο σέξι στυλ της, επέλεξε ένα μαύρο Halston φόρεμα χωρίς περιττά αξεσουάρ και χωρίς πολύ bling bling, που λένε και εκεί στο Hollywood, κάνοντας μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της. Είδες που θέλει χαλαρότητα και όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο Fergie;

Heidi Klum

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Heidi Klum, το Versace φόρεμα της τα είχε όλα, και σκισίματα και μαύρο και παιχνιδιάρικο ροζ και λίγο 90's κιτς και συνδυασμό ροζ-γαλάζιου στα παπούτσια…όλα. Τώρα δεν είμαστε κακές αλλά θα σκεφτούμε «Αν στο έραβε ένας καημένος σχεδιαστής στο Project Runway τι θα έλεγες Heidi για το φόρεμα; Ε;»

Jennifer Lopez

Ω JLO ό,τι και να βάλεις πάντα θα σε λατρεύουμε και να πούμε και την αλήθεια αν δεν βάλει η Lopez τέτοιο Reen Acra φόρεμα γεμάτο σκισίματα και τόσο κολλητό ποια θα το βάλει. Τα heels της Lopez είναι must για τις γιορτές, τα λατρέψαμε.

Jullianne Hough

Έκανε πολύ σουξέ το σκίσιμο στις τουαλέτες χτες και η Jullianne Hough εντυπωσίασε με την πορτοκαλί Zuhair Murad τουαλέτα της και παρόλο που το πορτοκαλί χρώμα είναι ένα από τα πιο δύσκολα να φορεθούν, ειδικά στο κόκκινο χαλί, η Julliane κράτησε το look αρκετά μίνιμαλ και τα κατάφερε να δείχνει stylish και πανέμορφη

Αδερφές Kardashians

Συνεχίζουμε εδώ στο #FollowMe να πιστεύουμε ότι η πιο μικρή από τις αδερφές Κardashian, είναι το αληθινό fashion icon. Lingerie μπορντό φόρεμα για την Kendall, αφομοιώνοντας δύο από τα πιο hot trends της σεζόν. Η Kylie μας εξέπληξε για ακόμη μία φορά με τα πόδια της –τα πιο μακριά και υπέροχα πόδια του Hollywood- ενώ η Khloe, φόρεσε ένα Versace φόρεμα, το οποίο θύμιζε πολύ φόρεμα πίστας στα 90's. Συγνώμη Khloe αλλά σε έχουμε δει πολύ καλύτερη.

Nicki Minaj

Η Nicki έχει σταματήσει τις  εξωφρενικά σέξι εμφανίσεις και μας αρέσει ακόμα πιο πολύ. Full skirt και μία για το Alexander Wang φόρεμα της και η κυρία ανακόντα κάνει την μία πιο stylish εμφάνιση μετά την άλλη.

Olivia Munn

Η Olivia ήταν αντικειμενικά –καλά όχι και τόσο αντικειμενικά- η πιο stylish της βραδιάς. Η αγαπημένη ηθοποιός των αντρών φόρεσε ένα εκπληκτικό χρυσό Lanvin φόρεμα, το οποίο συνδύασε με σκούρο μπορντό κραγιόν. Απλά υπέροχη, χωρίς υπερβολές.

Rita Ora

H Rita σε μία εμφάνιση στην οποία συνδύασε μόνο ένα χρώμα… κάτι πολύ περίεργο για την τραγουδίστρια, στην οποία ναι μεν μας αρέσει το τρελό, πολύχρωμο στυλ της αλλά θα θέλαμε να την βλέπουμε πιο συχνά με τέτοιες μονόχρωμες τουαλέτες όπως η Zac Posen, που φόρεσε στα χθεσινά βραβεία.

Selena Gomez

Η Selena μεγάλωσε και ντύνεται απλά και σοφιστικέ. Η Giorgio Armani Prive τουαλέτα της μπορείς να καλύπτει τα πάντα αλλά αυτό είναι το κλειδί που κάνει την Selena να δείχνει απίστευτα σέξι.

Taylor Swift

Ίσως η εμφάνιση της Taylor που μας έχει ενθουσιάσει λιγότερο. Η αλήθεια είναι όταν βάζεις τον πήχη τόσο ψηλά όσο η Taylor, κάνεις τον κόσμο να περιμένει πάντα τις πιο υπέροχες εμφανίσεις. Το Michael Kors φόρεμα της Taylor είναι απλό και όμορφο αλλά εμείς πάντα θα περιμένουμε από αυτήν αυτό το κάτι παραπάνω.

Zendaya Coleman

H μικρή star του Disney Channel, αποφάσισε και αυτή να δοκιμάσει το 90s look –ούτε που είχε γεννηθεί εκείνη την εποχή βέβαια..αχ- καταφέρνοντας ένα νεανικό και παιχνιδιάρικο look. Ίσως το μοναδικό παντελόνι στο χθεσινό χαλί αλλά μία ένσταση, κορίτσια, τα νύχια σας ότι τόσο μεγάλα, οι stars μπορεί να έχουν την δυνατότητα να δοκιμάζουν αυτό το trend, εμείς τα απλά κορίτσια όμως όχι.