Η Cara Delevingne και ο Pharrell Williams είναι το τέλειο Chanel ζευγάρι

H μίνι ταινία που περιμένουμε με αγωνία.
Η Cara Delevingne και ο Pharrell Williams είναι το τέλειο Chanel ζευγάρι



O Karl Lagerfeld αποκάλυψε μόλις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ταινία της Chanel όπου πρωταγωνιστεί ο Pharrell Williams και η Cara Delevingne και θα κάνει πρεμιέρα στην κολεξιόν Metiers στο Σάλτσμπουγκ την ερχόμενη βδομάδα. Όπως είχε προβλεφθεί το βίντεο θα περιλαμβάνει ένα νέο κομμάτι του Pharrell όπου το celebrity δίδυμο θα τραγουδάει σαν ντουέτο. Ο τίτλος του κομματιου: «CC the World».

Η ταινία θα ονομάζεται «Reincarnation» και αναπολεί την ιστορία του εικονικού Chanel jacket. Ενώ ήταν σε διακοπές στην Αυστρία, η Gabrielle Chanel (που υποδύεται η Geraldine Chaplin) εμπνέεται από το jacket που φοράει ο χειριστής του ασανσέρ στο ξενοδοχείο (που παίζει ο Pharrell Williams). Σε μια μεγάλη ονειρική αλληλουχία ο Pharrell μετενσαρκώνεται ως ο Franz Joseph o πρώτος, ο αυτοκράτορας της Αυστρίας ενώ η Delevingne παίζει τη γυναίκα του, αυτοκράτειρα Elisabeth «Sisi» της Αυστρίας. Μαζί αρχίζουν ένα αυτοκρατορικό βαλς σε μια μίξη της μουσικής του Pharrell.

O Lagerfeld σε δήλωση του ανέφερε ότι έστειλε στον ερμηνευτή της επιτυχίας «Happy» βιεννέζικη μουσική ώστε να εμπνευστεί για το νέο κομμάτι. «Ήταν εύκολο να δουλέψω μαζί του, ήταν πολύ ευχάριστος, πολύ επαγγελματίας», ανέφερε o Lagerfeld στο WWD.

Από την πλευρά της, η Delevingne δήλωσε πως ήταν εκστατικό το συναίσθημα να σε παίρνει ο Pharrell τηλέφωνο: «Ήμουν τόσο χαρούμενη, που νομίζω ότι ούρλιαξα στο τηλεφώνο!».

Άλλα μέλη του καστ περιλαμβάνουν την Lady Amanda Harlech, η οποία  εμφανίστηκε στην τελευταία ταινία του Lagerfeld «Private View», τα μοντέλα Baptiste Giabiconi και Heidi Mount και η εξάχρονη Hudson Kroening που θα επιστρέψει στην πασαρέλα της Chanel στο Metiers show.

 

Πηγή: dazeddigital.com