Το boho στυλ της Κατερίνας Καινούργιου και πώς να το αποκτήσεις

To bohemian look που πρέπει να δοκιμάσεις.
Το boho στυλ της Κατερίνας Καινούργιου και πώς να το αποκτήσεις



Άλλη μία εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου που επιβεβαιώνει τις προηγούμενες αναφορές μας, ότι τον boho στυλ ταιριάζει ιδανικά στην παρουσιάστρια και θέλουμε να την βλέπουμε μόνο σε ανάλογες εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι το να ντύνεσαι boho τον χειμώνα δεν είναι τόσο εύκολο όσο με την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα –ένα μάξι φλοράλ φόρεμα και δετά σανδάλια και είσαι έτοιμη- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με τα σωστά αξεσουάρ δεν μπορείς να πετύχεις το συγκεκριμένο look όλο το χρόνο.

Σίγουρα τα μάξι φορέματα, όπως το BSB το οποίο φοράει σήμερα η Καινούργιου, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να πετύχεις το look αλλά η επιτυχία του boho στυλ είναι στον τρόπο με τον οποίο επιλέγεις τα αξεσουάρ σου και το πώς τα συνδυάζεις. Χρειάζεσαι λοιπόν μεγάλα καπέλα fedora, statement σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες ή χωρίς, μπότες μέχρι το γόνατο, μακριά κολιέ –συνήθως πολλά κολιέ φορεμένα μαζί και basic μακιγιάζ, το οποίο συνήθως επικεντρώνεται σε ένα σκούρο κραγιόν ή σε έντονο smokey eyes.

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο να φορέσεις τις μπότες ως το γόνατο με mini ή maxi φορέματα αλλά αυτό θα δώσεις στο look της 70s πινελιά που χρειάζεται για να ξεχωρίζει. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι ankle boots. Επέλεξε το χρώμα της ώχρας για τα παπούτσια σου που ταιριάζει με όλα σχεδόν τα χρώματα της ίριδας. Το floral είναι συνώνυμο του bohemian στυλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς και με άλλα prints. Κράτησε τα χρώματα σε γήινους και ζεστούς τόνους.