Τα καπέλα fedora, αγαπημένο αξεσουάρ της Beyonce και πως θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Φέτος θα είσαι και ζεστή και stylish.Πριν προλάβεις να πεις ότι καπέλα φοράγαμε στην εποχή των γιαγιάδων μας, να σε ενημερώσουμε ότι φέτος τα καπέλα είναι πιο must από ποτέ.
Τα καπέλα fedora, αγαπημένο αξεσουάρ της Beyonce και πως θα αναβαθμίσουν το στυλ σου



Φέτος είναι η σειρά να δοξάσεις τα αξεσουάρ μαλλιών και κεφαλιού. Σου έχουμε προτείνει εδώ στο #FollowMe τα καλύτερα σκουφάκια που θα φορέσεις φέτος και τώρα ήρθε η ώρα για να μιλήσουμε για καπέλα.

Πριν προλάβεις να πεις ότι καπέλα φοράγαμε στην εποχή των γιαγιάδων μας, να σε ενημερώσουμε ότι φέτος τα καπέλα είναι πιο must από ποτέ και εμείς λατρεύουμε το γεγονός ότι η νέα μόδα στα καπέλα των τελευταίων χρόνων ήρθε για να μείνει για τα καλά. Το καπέλο που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα είναι η fedora.

Καπέλα fedora μπορείς να βρεις σε όλα τα μεγέθη αλλά αν δοκιμάζεις αυτό το look για πρώτη φορά, σου προτείνουμε ένα καπέλο με μικρό γείσο. Μπορείς να φορέσεις το καπέλο σου με ένα skinny jean και μία oversize ζακέτα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Για το βράδυ μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις μία κοντή jumpsuit και μπότες μέχρι το γόνατο και ένα oversize καπέλο fedora για να περισσότερο drama εφέ.

Μην ξεχνάς ότι με ένα καπέλο μπορείς να κρύψεις κάθε bad hair day σου, κάτι ξέρει και η Beyonce που δεν τα αποχωρίζεται στις street style εμφανίσεις της και είναι ένα ιδανικό αξεσουάρ που σε κρατάει ζεστή το χειμώνα, αφού το κεφάλι είναι το πρώτο σημείο του σώματος που παγώνει το χειμώνα.