Spotted now: Η Ελένη Μενεγάκη δοκιμάζει δαχτυλίδια και εμείς σου έχουμε μαζέψει τα πιο οικονομικά για να φορέσεις

Έτοιμη να αποκτήσεις και εσύ glamorous χέρια;
Spotted now: Η Ελένη Μενεγάκη δοκιμάζει δαχτυλίδια και εμείς σου έχουμε μαζέψει τα πιο οικονομικά για να φορέσεις



Η Ελένη άρχισε να δοκιμάζει δαχτυλίδια και από την αρχή της εκπομπής μας έβαλε σήμερα σε mood για glamorous αγορές. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν έχουμε ήδη βρει το φόρεμα που θέλουμε να φορέσουμε φέτος στις γιορτές, δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε το λαμπερό look που επιθυμούμε χωρίς να τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Τα υπέροχα, γεμάτα αίγλη δαχτυλίδια της Ελένης μας έβαλαν σε σκέψεις και αρχίσαμε να ψάχνουμε τα καλύτερα και πιο οικονομικά που θα βρούμε φέτος. Φέτος θα συνδυάσουμε την απλότητα με τα σαγηνευτικά στοιχεία, δίνονται έμφαση στα δαχτυλίδια. Καλό θα είναι όταν δοκιμάζεις statement κοσμήματα, να επικεντρώνεσαι σε ένα σημείο του σώματος τη φορά, χωρίς να βαραίνεις περισσότερο το look σου. Το trend με τα πολλά δαχτυλίδια φορεμένα μαζί, είναι must για ακόμα μία χρονιά αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπερφορτώσεις την εμφάνιση σου, φορώντας κοσμήματα στα αυτιά ή στο λαιμό.

Πρόσεξε να διαλέξεις μία μεταλλική απόχρωση η οποία να ταιριάζει στο φόρεμα σου, ενώ όσον αφορά της ημιπολύτιμες πέτρες, μπορείς να επιλέξεις χρώματα που κάνουν  ωραία χρωματική αντίθεση με το σύνολο σου.