Χριστούγεννα: Ντύσου στα κόκκινα όπως η Βασίλισσα Letizia

Βάλε το πιο γιορτινό χρώμα στη ζωή σου.
Χριστούγεννα: Ντύσου στα κόκκινα όπως η Βασίλισσα Letizia



Το κόκκινο είναι ίσως το μοναδικό χρώμα που μας βάζει σε κλίμα Χριστουγέννων πιο πολύ από κάθε άλλο. Και η αλήθεια είναι με την εορταστική περίοδο να είναι λίγες μέρες μακριά και εμάς να την προσμένουμε με αγωνία, δεν θα μπορούσαμε να μην κολλήσουμε με το υπέροχο κατακόκκινο παλτό της Βασίλισσας Letizia, σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Είναι γνωστό ότι η Letizia, είναι ιδιαίτερα απλή και χαμηλών τόνων, στις street style εμφανίσεις της και δεν περιμέναμε ότι θα διάλεγε ένα τόσο έντονο χρώμα –ίσως και το πιο έντονο- κάτι το οποίο μας ενθουσίασε ευχάριστα. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να σε πείσουμε ότι δεν χρειάζεται να ντύνεσαι εξεζητημένα για να καταφέρεις αυτό το look, αφού και το περισσότερο μινιμαλιστικό ντύσιμο χρειάζεται κάποιες φόρες μία γερή δόση χρώματος.

Η Letizia έχει αφήσει την δύσκολη δουλειά του εντυπωσιασμού στο παλτό της, κρατώντας το υπόλοιπο look σε βασικά χρώματα, με κυρίαρχο το μαύρο, χωρίς περιττά κοσμήματα. Είναι ιδανικός συνδυασμός για το φόρεμα που σου αναφέρουμε συχνά ως καμβά, δηλαδή το μικρό μαύρο φόρεμα που θα φοράς στο ρεβεγιόν, αφού θα ολοκληρώσει το σύνολο σου και θα αναβαθμίσει το στυλ σου.