Μήπως η Sophie Hunter είναι το νέο αγαπημένο μας style icon; (έρευνα αγοράς)

Η εμφάνιση του ζευγαριού στα Moet British Independent Film Awards και το φόρεμα που θα ζητήσουμε από τον Άϊ-Βασίλη
Μήπως η Sophie Hunter είναι το νέο αγαπημένο μας style icon;  (έρευνα αγοράς)



Πόσες φορές σου συμβαίνει να κάνεις scroll σε μερικά από τα αγαπημένα σου online περιοδικά και να ανακαλύψεις το φόρεμα που θα κάνει την καρδιά σου να σπαρταράει…. ε, κάπως έτσι πάθαμε και εμείς όταν αντικρίσαμε το υπέροχο δερμάτινο φόρεμα της Sophie Hunter   -μέλλουσας κυρίας Cumberbatch- το οποίο μας έβαλε για άλλη μια φορά να αναρωτηθούμε «μήπως η Sophie είναι το νέο fashion icon» και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα;

Το γεγονός ότι η Sophie δεν ασχολείται άμεσα με τον fashion κόσμο, ούτε έχει βγάλει το προφίλ της celebrity, λόγω του επικείμενου γάμου της, μας κάνει να εκτιμάμε ακόμα περισσότερο το ταλέντο της στο styling. Η Sophie παρακολούθησε μόλις χτες τα Moet British Independent Film Awards, με τον σύντροφο της Benedict Cumberbatch, αλλά για μία ακόμα φορά έκλεψε τα βλέμματα περισσότερο από τον αγαπημένο των κοριτσιών και τηλεοπτικό Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch.

Και πώς να μην κλέψει τα βλέμματα άλλωστε, με ένα τέτοιο φόρεμα, σε 50s γραμμή, με peter pan collar και ρετρό λεπτομέρειες αλλά ταυτόχρονα σε leather ύφασμα που το κάνει να δείχνει σέξι και edgy. Ο ιδανικός συνδυασμός για να κάνεις εντύπωση, με την άρτια ποσότητα κομψότητας και αισθησιασμού. Μπορεί το Emilia Wickstead φόρεμα της Sophie να μην ανταποκρίνεται σε όλα τα βαλάντια αλλά μπορείς να εμπνευστείς από το look της και βάλεις το elegant δέρμα στις εμφανίσεις σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις…. εμείς θα σημειώσουμε το υπέροχο αυτό φόρεμα στην λίστα μας για τον Αι-Βασίλη, ελπίζοντας ότι θα έχει κέφια και θα μας κάνει το δώρο που τόσο θέλουμε.