Το φόρεμα της Kate Middleton που θα φορέσεις και εσύ φέτος κοστίζει μόλις 80 ευρώ!

Το φόρεμα της Kate Middleton που θα φορέσεις και εσύ φέτος κοστίζει μόλις 80 ευρώ!



Είναι από τις πιο περιζήτητες celebrity, αφού όλα τα fashion brands –κυρίως βρετανικά- θέλουν να την ντύσουν με τις δημιουργίες τους. Κάτι το οποίο είναι άκρως λογικό δεδομένου του ότι κάθε φορά που η Kate Middleton, κάνει δημόσια εμφάνιση, ότι και να φορέσει γίνεται αυτόματα trend. Οι δημιουργίες των σχεδιαστών όχι απλά γίνονται τα must have της σεζόν αλλά και σε πολλές περιπτώσεις τα ρούχα γίνονται άμεσα sold out.

Στην πρόσφατη περιοδεία τους με τον Πρίγκιπα Williams, η Kate ενθουσίασε τα media με το υπέροχο φόρεμα της. Είναι γνωστό ότι η Kate Πολύ συχνά επιλέγει να μην ιντριγκάρει το κοινό με πολύ ακριβά ρούχα, κάτι το οποίο την κάνει ακόμα πιο προσιτή στο κοινό της. Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για το μαύρο ζιβάγκο φόρεμα της Middleton, να αναστατώσει τα social media. To φόρεμα κοστίζει μόλις 99.00 δολάρια (γύρω στα 80.00 δικά μας ευρώ) και πρόκειται να γίνει η νέα εμμονή των βρετανίδων και όχι μόνο.

Ένα κλασικό μαύρο φόρεμα δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την ντουλάπα μας και το Séraphine ζιβάγκο φόρεμα της Kate είναι ζεστό, στο σωστό μήκος για να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο, μπορεί να γίνει καμβάς ώστε να συνδυαστεί με περίεργα αξεσουάρ και κοσμήματα και φυσικά… το εγκρίνει και η Δούκισσα του Cambridge!