H Olivia Wilde είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Conscious Exclusive των H&M

Η stylish ηθοποιός θα εμπνεύσει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.
H Olivia Wilde είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Conscious Exclusive των H&M



Η σέξι Olivia Wilde πρόκειται να γίνει το νέο πρόσωπο της Conscious Exclusive συλλογής των H&M. Η Olivia είναι γνωστή για την ανθρωπιστική και περιβαντολλογική της δραστηριότητα και για αυτό το λόγο οι εκπρόσωποι του  brand την επέλεξαν για αυτή τη σημαντική εκπροσώπηση.

«Η αειφορία είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάθη μου. Είμαι υπερήφανη που θα γίνω το πρόσωπο της συλλογής Conscious Exclusive της H&M, επειδή αναδεικνύει το κομψό στυλ της αειφορίας» ανέφερε η Olivia για την επικείμενη συνεργασία.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Conscious συλλογή των H&M, θα έχει επιρροές από όλο τον κόσμο, καθώς από τους πολιτισμούς της Αφρικής, της Ασίας και της Ινδίας τόσο ως προς τις γραμμές της όσο και τις λεπτομέρειες. Ειδικά φορέματα, σε printed υφάσματα ζωγραφισμένα στο χέρι, δημιουργήθηκαν ειδικά για τη συλλογή. Κάθε ρούχο και αξεσουάρ κατασκευάζεται από υλικά όπως οργανικό μετάξι, οργανικό βαμβάκι, οργανικό λινό, Tencel®, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και τεχνόδερμα.

Η Ann-Sofie Johansson, Επικεφαλής Σχεδίασης προϊόντων νέας εξέλιξης του brand, ανέφερε ότι «Λατρεύω το look της φετινής συλλογής Conscious Exclusive. Τα ρούχα έχουν έντονο χαρακτήρα με πανέμορφα εμπριμέ, και είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από βιώσιμα υλικά». Η συλλογή αποτελεί το πιο πρόσφατο βήμα στη μακροχρόνια δέσμευση της H&M για περισσότερο αειφόρο μόδα και θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 16 Απριλίου.

Εμείς αναμένουμε να δούμε την ολοκληρωμένη καμπάνια με την Olivia Wilde στα υπέροχα ethic inspired φορέματα που έχει ετοιμάσουν ετοιμάσει για εμάς τα H&M.