Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Πως θα ντυνόμασταν αν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνίστριες του Glee

Εμπνεύσου από το στυλ της αγαπημένης σειράς του FOXlife Greece.
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Πως θα ντυνόμασταν αν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνίστριες του Glee



Πριν αρχίσεις να χαρακτηρίζεις το Glee για τα τραγούδια του και την μιούζικαλ αισθητική του, σε προκαλούμε να δεις πέρα από τον happy χαρακτήρα της σειράς και να ανακαλύψεις ότι είναι μία από τις λίγες αμερικάνικες σειρές, η οποία μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα των εφήβων στην Αμερική (και την υπόλοιπη εμφύλιο επίσης) για την ομοφυλοφιλία, το bullying, τη σεξουαλική αφύπνιση και όλα αυτά που μας απασχολούσαν σε αυτή την ηλικία και τις περισσότερες φορές ντρεπόμασταν να μιλήσουμε ανοιχτά. Ίσως αυτό είναι και ο λόγος που το Glee είναι μία από τις αγαπημένες αμερικάνικες σειρές εδώ και αρκετές σεζόν. Και φυσικά η μουσική…. όλοι λατρεύουν την μουσική.

Όσον αφορά το style των πρωταγωστριών, η κλασική στολή των cheerleader είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σειράς, καθώς και το college look της φιλόδοξης Rachel. Προφανώς και δεν σου προτείνουμε να ντυθείς όπως ντυνόσουν στα δεκαοκτώ σου αλλά αν εμπνευστείς από το κλασικό preppy look των αμερικάνικων κολεγίων, μπορείς να δημιουργήσεις κλασικά looks για κάθε ώρα της ημέρας. Αν θες να δείχνεις ακόμα πιο σέξι, εμπιστεύσου μας και φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες μέχρι το γόνατο και θα τραβήξεις σιγουρα το βλέμμα του.

Μπορείς να δεις την νέα σεζόν Glee στο FOX Life, ενώ τραγουδάς μαζί με τους πρωταγωνιστές στα πιο hot maistream και κλασικά τραγούδια.