Οι πιο stylish celebrities της χρονιάς

Ποιες μας έδωσαν τις καλύτερες street style εμφανίσεις;
Οι πιο stylish celebrities της χρονιάς



Αν είναι κάτι που λατρεύουμε πιο πολύ αυτόν τον καιρό εδώ στο #FollowMe –εκτός από τα σπιτικά μελομακάρονα της μαμάς- είναι οι λίστες με τα αγαπημένα της χρονιάς. Όσον αφορά τις fashion επιλογές των celebrities, σου έχουμε ετοιμάσει διάφορες λίστες, αρχίζοντας με τις πιο καλοντυμένες celebrities της χρονιάς, βάση των streetstyle εμφανίσεων τους.

Kendall Jenner

Θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε και πρόσωπο της χρονιάς, αφού κατάφερε να συμμετέχει στα μεγαλύτερα fashion shows και να περάσει την φήμη των Kardashian αδερφών της. Έχει ήδη την δικιά της συλλογή ρούχων, με την αδερφή της Kylie, είναι από τα αγαπημένα fashion icon της χρονιάς και είναι μόλις 19 ετών.

Rosie Huntington

Το σέξι μοντέλο μας ενθουσίασε για ακόμη μία χρονιά με τις street style εμφανίσεις της. Η Rosie κρατάει την τέλεια ισορροπία μεταξύ casual και formal στυλ. Κύριο χαρακτηριστικό του στυλ της είναι τα μεσάτα σακάκια, οι ψηλές γόβες και τα skinny παντελόνια.

Suki Waterhouse

Η bohemian Suki μοιάζει με γαλλίδα των 70s και μπορεί να μην μας ξετρελαίνει στις red carpet εμφανίσεις πλάι στον Bradley Cooper αλλά οι street style εμφανίσεις της την κάνουν από τα αγαπημένα μας fashion icons. Casual, boho και άνετη.

Emma Roberts

Η πρωταγωνίστρια του American Horror Story είναι γνωστή για τις υπέροχες εμφανίσεις της εκτός κόκκινου χαλιού –και εντός φυσικά. Φοράει τις τελευταίες λέξεις τις μόδας, καταφέρνοντας όμως να τις προσαρμόζει στο στυλ της και στο μικροσκοπικό σωματότυπο της. Άλλωστε το κλειδί για μία τέλεια εμφάνιση δεν είμαι άλλο από το να προσαρμόζεται η μόδα πάνω σου και όχι εσύ σε αυτή.

Emma Stone

Αναμφίβολα είναι μία από τις αγαπημένες fashionistas των περιοδικών μόδας, κυρίως για το γεγονός ότι μπορεί να φαίνεται glamorous και απλησίαστη στο κόκκινο χαλί, ενώ στην πραγματική ζωή είναι ένα κορίτσι σαν εμάς, η οποία ζει των περισσότερο καιρό φορώντας τζιν παντελόνια και ankle boots, όπως εσύ.

Taylor Swift

Ναι, είναι πολλοί που δεν συμπαθούν την Taylor και ίσως ο «τέλειος’ τρόπος που κάνει τα πάντα να σε εκνευρίζει πολλές φορές αλλά δύσκολα θα βρεθεί κάποια πιο καλοντυμένη από την Taylor. Κάθε της street style εμφάνιση είναι ένα fashion statement από μόνη της και όλες θα θέλαμε να περάσουμε μία ολόκληρη μέρα μέσα στην ντουλάπα της διάσημης τραγουδίστριας.

Olivia Palermo

Ποιος θα το περίμενε ότι η Olivia Palermo, η οποία έγινε γνωστή μέσα από reality του MTV θα κατέληγε κάποτε να είναι μία από τις πιο διάσημες fashionistas –ειδικότερα για εμάς που έχουμε παρακολουθήσει το reality τόσο χρόνια πριν. Ότι και να φορέσει η Olivia γίνεται μόδα και οι παπαράτσι παραμονεύουν κάθε της εμφάνιση, ακόμα και όταν βγάζει τον μικρό της σκύλο βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Alexa Chung

Δεν θα μπορούσαμε να μην φτιάξουμε τη λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities και να μην συμπεριλάβουμε την αγαπημένη της Αγγλίας, Alexa Chung. H Alexa είναι εξπέρ στο κλασσικό βρετανικό στυλ, με τα ψηλόμεσα σορτσάκια και loafers, ενώ τα animal print ankle boots της έγιναν μόδα την περσινή χρονιά.

Jessica Alba

H διάσημη μαμά, δεν σταματάει να κάνει stylish δημόσιες εμφανίσεις με τις δύο, εξίσου στιλάτες, κόρες της. Είτε φοράει ψηλά τακούνια, είτε αθλητικά και jeans, η Jessica Alba είναι από τις πιο stylish μαμάδες του Hollywood και για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στη λίστα μας.

Beyonce

Με τις φωτογραφίες της στο instagram και τις εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο, η Beyonce μας έχει αποδείξει ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον κιτς εαυτό της και προσπαθεί πολύ να γίνει το επόμενο fashion icon.

Rihanna

Αν ψάχνεις για την ιδανική urban εμφάνιση, τότε η Rihanna είναι το ιδανικότερο άτομο για να σε εμπνεύσει. Sneaker, γούνες, φόρμες, άνετα tops και biker jackets, όλα συνδυάζονται στα μάτια της Rihanna και πάντα καταφέρνει να μας κάνει να λατρεύουμε το αποτέλεσμα.