Οι celebrities που μας ενέπνευσαν με τα καλύτερα χειμωνιάτικα looks

Πως να αντιμετωπίσεις το κρύο που έρχεται με στυλ!
Οι celebrities που μας ενέπνευσαν με τα καλύτερα χειμωνιάτικα looks



Με τον χειμωνιάτικο καιρό να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και νέο κύμα κακοκαιρίας να μας έρχεται από αύριο, στο μυαλό μας υπάρχουν μόνο outfits που θα μας κρατήσουν ζεστή και θα μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε το κρύο.

Βέβαια όπως μας έχουν αποδείξει πολλές φορές οι αγαπημένες μας celebrities, δεν χρειάζεται να δείχνουμε σαν πιγκουινάκια για να κρατηθούμε ζεστές, αφού μπορούμε να αντισταθούμε στο κρύο και ταυτόχρονα να παραμείνουμε stylish και κομψές.

Μέσα στη χρονιά που μας πέρας, είχαμε πολλά παραδείγματα από αγαπημένα fashion icons που μας ενέπνευσαν με τις ζεστές χειμωνιάτικες τους εμφανίσεις.

Kendall Jenner

Ακολούθησε το παράδειγμα της Kendall και δοκίμασε πολλά layers που θα σε κρατήσουν ζεστή και στιλάτη. Τα δερμάτινα skinny παντελόνια είναι τα αγαπημένα της, ενώ ολοκληρώνει τα ζεστά looks της με πολύ μακριές ζακέτες και ένα bomber jacket από πάνω. Το trick με τα πολλά layers είναι να φορέσεις μία μακριά χουχουλιάρικη ζακέτα και ένα εξίσου ζεστό αλλά κοντό jacket.

Olivia Palermo

Η Olivia τη χρονιά που μας πέρασε μας έδωσε τα πιο stylish ζεστά outfits. Στα looks της κυριαρχούσαν πάντα τα φαρδιά πουλόβερ με ζιβάγκο και τα μεγάλα κασκόλ φορεμένα, συνήθως, πάνω από το παλτό. Τα χουχουλιάρικα πουλόβερ μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τις πιο formal φούστες σου και η Olivia είναι εδώ για να στο αποδείξει.

Jessica Alba

H Jessica μπορεί να ζει μόνιμα στο Los Angeles αλλά οι συχνές της επαγγελματικές υποχρεώσεις την μεταφέρουν συχνά στην χιονισμένη Νέα Υόρκη. Τα outfits της αποτελούνται από ζεστά parka με γούνα, stylish σκουφάκια, skinny παντελόνια και φυσικά τα πιο μοδάτα αθλητικά παπούτσια. Ένα κλασικό στυλ που δύσκολα θα αποτύχει.

Emma Roberts

Άλλη μία αγαπημένη star που αγαπάει τα skinny jeans και τις ankle boots. Σου έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο #FollowMe ότι το 2014 η άνεση ήταν συνώνυμο του στυλ σε πολλές περιπτώσεις και τα skinny jeans σε συνδυασμό με oversize πουλόβερ είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Miranda Kerr

Ακόμη και στη διαδρομή για το γραφείο μπορείς να είσαι ζεστή χωρίς να χάνεις το στυλ σου. Δοκίμασε skinny δερμάτινο παντελόνι –είναι αρκετά πιο ζεστό από το τζιν- και ένα παλτό από γούνα. Ολοκλήρωσε το look σου με brogues για το κατάλληλο ντύσιμο για επαγγελματικές συναντήσεις.

Rihanna

H Rihanna κατάφερε την περασμένη χρονιά να κάνει μόδα τα μεγάλα puffer μπουφάν ξανά μόδα. Αναμφίβολα είναι το πιο ζεστό μπουφάν που μπορείς να φορέσεις, ενώ το urban στυλ του ταιριάζει ιδανικά.

Reese Whitherspoon

Άλλη μία celebrity που μας αποδεικνύει ότι οι γούνινες λεπτομέρειες στα παλτό δεν είναι ένα απλό trend, αλλά και ο τελειότερος τρόπος για να κρατηθείς ζεστή, ειδικότερα τις μέρες με πολύ αέρα.