Οι καλύτερες εμφανίσεις στα Golden Globe Awards των τελευταίων χρόνων

Οι καλύτερες εμφανίσεις στα Golden Globe Awards των τελευταίων χρόνων



Μπορεί για κάποιους η περίοδος των κινηματογραφικών βραβείων να έχει ήδη αρχίσει εδώ και καιρό αλλά για τον περισσότερο κόσμο η αυριανή μέρα είναι από τις πιο σημαντικές για τον κινηματογράφο και το Hollywood γενικότερα.

Το βράδυ της Κυριακής –ξημερώματα Δευτέρας για εμάς στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού- οι μεγαλύτεροι stars του Hollywood θα στολιστούν, θα φορέσουν τα λαμπερά τους φορέματα, εμείς θα σχολιάσουμε ποια ντύθηκε καλύτερα, ποιος δείχνει πιο σέξι σε μαύρο κουστούμι και φυσικά θα έχουμε τα πρώτα προγνωστικά για το ποιοι θα είναι οι νικητές στα φετινά Oscars σε ένα μήνα από τώρα.

Φυσικά και όλες έχουμε κάνει από τώρα τα δικά μας προγνωστικά για τους νικητές αλλά αυτό που δεν μπορούμε σίγουρα να προβλέψουμε είναι τα υπέροχα –και μη- φορέματα που θα φορέσουν τα αγαπημένα μας style icons, το βράδυ της απονομής. Βλέπεις, το κόκκινο χαλί της συγκεκριμένης βραδιάς είναι ένα ξεχωριστό fashion show από μόνο του, το οποίο παρακολουθείται πάντοτε παρέας με φίλες, pop corn και ένα ποτήρι ζεστό κρασί στο χέρι.

Και ενώ εσύ κανονίζεις την girly αυτή βραδιά με τις φίλες σου, το #FollowMe σου έχει μαζέψει τις πιο ωραίες εμφανίσεις στο χαλί των Golden Globes, για να μην πιαστείς αδιάβαστη το βράδυ της Κυριακής.