To παστέλ ροζ look της Jennifer Lopez είναι η έμπνευση της ημέρας

Τα κομμάτια σε απαλό ροζ χρώμα είναι η νέα μας εμμονή.
To παστέλ ροζ look της Jennifer Lopez είναι η έμπνευση της ημέρας



Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε σέξι εμφανίσεις με τολμηρά φορέματα σε στενές γραμμές και αποκαλυπτικά ντεκολτέ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δείχνει το ίδιο σέξι και glamorous ακόμα και σε ένα pastel ροζ φόρεμα.

Η Jennifer Lopez ξέρει να μεταμορφώνεται και οι εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, για την προώθηση της καινούριας της ταινίας, μας έχουμε κάνει να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα ρούχα της. Η τελευταία μας εμμονή δεν είναι άλλη από το pastel look της ηθοποιού, το οποίο την γλυκαίνει και την κάνει να δείχνει ακόμη πιο λαμπερή.

Δεν χρειάζεται να φορέσεις παστέλ κομμάτια και να μοιάζεις σαν μία ζωντανή Barbie, καθώς αν το συνδυάσεις με σκουρόχρωμα κομμάτια μπορείς να πετύχεις το ιδανικό look… ακόμα και αν δεν είσαι η Jennifer.

Τα παστέλ ταιριάζουν ιδανικά με ασημένιες μεταλλικές αποχρώσεις για αυτό το λόγο αν θες να δείχνεις ακόμα πιο glamorous, συνδύασε το παστέλ ροζ φόρεμα σου με ένα ζευγάρι μεγάλα statement σκουλαρίκια με ημιπολύτιμες πέτρες και μεταλλικές αποχρώσεις.