Το σακάκι της Michelle Obama που έγινε sold out

Εσύ θα αγόραζες κάποιο ρούχο μόνο και μόνο επειδή το φόρεσε το αγαπημένο σου fashion icon;
Το σακάκι της Michelle Obama που έγινε sold out



Είναι συχνό φαινόμενο, όταν οι celebrities δοκιμάσουν να εμφανιστούν με ρούχα τα οποία είναι σε πολύ οικονομικές τιμές, να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου τόσο πολύ, ώστε τα ρούχα να γίνονται sold out εν μία νυκτί ακόμα και στα μεγαλύτερα online shops.

Ένα φαινόμενο που βλέπουμε κάθε φορά που η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton αποφασίζει να φορέσει κάποιο ρούχο το οποίο κοστίζει κάτω των 100 ευρώ ή ο γιος της Πρίγκιπας George δοκιμάζει τα καινούρια οικονομικά παπουτσάκια που του πήραν οι γονείς του. Το ίδιο βλέπουμε κάθε φόρα που η Beyonce και η Cara Delevingne αποφασίζουν να φορέσουν κάποιο κομμάτι του brand Topshop, αμέσως όλες οι fashionistas και όχι μόνο, βγάζουν έξω τις χρεωστικές τους κάρτες και αρχίζουν τις αγορές.

Σίγουρα το γεγονός ότι βλέπουμε τα αγαπημένα μας fashion idols να επιλέγουν οικονομικά προϊόντα, μας φέρνουν ένα βηματάκι πιο κοντά τους και εμείς ταυτιζόμαστε με τα κορίτσια της διπλανής πόρτας για ακόμη μία φορά –κορίτσι της διπλανής πόρτας και η μέλλουσα βασίλισσα.

Η τελευταία διάσημη που κατάφερε να κάνει ένα ρούχο sold out μέσα σε λίγες ώρες δεν είναι άλλη από την Michelle Obama. Η διαφορά βέβαια είναι ότι το πολύ κομψό και stylish Michael Kors σακάκι που διάλεξε να φορέσει σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της δεν είναι και ιδιαίτερα..εμμ…οικονομικό. Το εν λόγω γκρι σακάκι κοστίζει περίπου 797 δολλάρια (700 δικά μας ευρώ) και παρόλο το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε ένα ολόκληρο μισθό, κατάφερε να ξεπουληθεί μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Michelle, δοκιμάζει να τραβήξει τα βλέμματα μας με Michael Kors ρούχο, καθότι έχει τιμήσει τον σχεδιαστή σε event στο Λευκό Οίκο το 2009, στην εκδήλωση Medal of Honor το 2010 και το βράδυ των εκλογών το 2012.

Ο κόσμος του Τwitter, βέβαια, ασχολήθηκε πιο πολύ με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σακάκι έχει φορεθεί από την ηθοποιό Julianna Marguiles, στο διάσημο αμερικάνικο δικαστικό σίριαλ «The Good Wife», σε πρόσφατο μάλιστα επεισόδιο.

Δεν ξέρουμε αν τελικά η Obama είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας, ένα όμως είναι σίγουρο… έχει καλό γούστο στις σειρές που παρακολουθεί!