Τα πέδιλα της Taylor Swift που έχουν ερωτευτεί τα social media και πώς να τα φορέσεις

Τα Prada sandals της Taylor που θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.... και φυσικά είναι sold out.
Τα πέδιλα της Taylor Swift που έχουν ερωτευτεί τα social media και πώς να τα φορέσεις



Μόνο μία fashionista σαν την Taylor Swift θα μπορούσε να ανακοινώσει την συμμετοχή της στο φεστιβάλ του BBC Radio1, Big Weekend και αντί τα media να ασχοληθούν με το γεγονός της μεγάλης της συναυλίας στη Βρετανία, να τρελαίνονται με τα υπέροχα Prada πέδιλα που φοράει στην επίσημη φωτογραφία για την ανακοίνωση της συμμετοχής.

Βέβαια να πούμε και την αλήθεια, είναι λιγάκι δύσκολο να μην προσέξεις τα υπέροχα γαλάζια πέδιλα με τις φανταχτερές ημιπολύτιμες πέτρες –τα οποία βγαίνουν και σε πράσινο. Η Taylor ξέρει τι να φορέσει και να σε κάνει να κολλήσεις, ακόμα και αν δεν σου αρέσει η μουσική της ή δεν ενδιαφέρεσαι για το ποια είναι η καινούρια της κολλητή.

Παίζει τόσο παιχνίδι του marketing τόσο καλά μάλιστα, που τα πανέμορφα Prada πέδιλα της είναι ήδη sold out. Δεν ξέρουμε αν φταίει αποκλειστικά η Taylor για αυτό αλλά η ακριβή τιμή τους – περίπου 450.00 δικά μας ευρώ- μας κάνει να ζηλεύουμε τα ονειρικά παπούτσια στα πόδια της τραγουδίστριας, ακόμα και αν ξέρουμε ότι δεν θα βρεθούν ποτέ στην ντουλάπα μας.

Εντάξει και τα πόδια της τα ζηλεύουμε αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας.