Υιοθέτησε το boho - country style της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια έκανε την διαφορά και ξέφυγε λίγο από τα συνηθισμένα μονοπάτια και μας άρεσε πολύ!
Υιοθέτησε το boho - country style της Κατερίνας Καινούργιου



Με αφορμή το outfit της γνωστής παρουσιάστριας θα αναλύσουμε το boho και country στυλ, το οποίο αγαπούν πολύ οι γυναίκες αλλά λόγω δυσκολίας στον συνδυασμό των ρούχων του εκάστοτε outfit δεν το επιλέγουν και προτιμούν πιο safe επιλογές.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο στυλ θέλει προσοχή και μέτρο για τυχόν υπερβολές (δεν πρέπει να έχουμε ως πρότυπο τα παιδιά των λουλουδιών ή τις Ελληνικές ταινίες του 70').

Πολλές διάσημες του εξωτερικού όπως οι αδερφές Olsen, η Vanessa Hudgens και η Nicole Richie έχουν υιοθετήσει το μποέμικο στυλ στην καθημερινότητα τους γιατί εκτός από άνετο και κομψό είναι και σέξι (αποπνέει ένα μυστήριο..δεν συμφωνείς;).

DO : Για να πετύχετε ένα πιο χαλαρό boho-country στυλ, διαλέξτε ένα όμορφο με ethnic μοτίβα τοπ και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν.

DON'T : Μεγάλη προσοχή στην χρήση των αξεσουάρ, γιατί όπως είναι γνωστό ''less is more''.Μπορούμε να ολοκληρώσουμε το ντύσιμο μας και να επιλέξουμε είτε σκουλαρίκια, είτε βραχιόλια, είτε ένα ιδιαίτερο κολιέ, ΟΧΙ όλα μαζί!!!