Αισθάνεσαι τύψεις γιατί κρατάς συνέχεια την ίδια τσάντα; Η Gwyneth Paltrow δείχνει να μη τη νοιάζει καθόλου

Όπως κι εσύ έτσι και οι celebrities έχουν τις εμμονές τους. Γιατί όταν τελικά βρεις την τέλεια τσάντα απλά δεν θέλεις να την αφήσεις από τα χέρια σου
Αισθάνεσαι τύψεις γιατί κρατάς συνέχεια την ίδια τσάντα; Η Gwyneth Paltrow δείχνει να μη τη νοιάζει καθόλου



Η Gwyneth Paltrow έχεις τις αδυναμίες της και δεν το κρύβει. Η κόκκινη τσάντα του οίκου Valentino με τα studs έχει γίνει το άλλο της μισό και δε φοβάται και να το δείξει. Οι τελευταίες εμφανίσεις της, αυτές οι προσωπικές και όχι οι στημένες red carpet, έχουν έναν κοινό παρανομαστή: αυτή την XL κόκκινη τσάντα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να βρίσκεις αυτή την τέλεια τσάντα που ταιριάζει με τα πάντα - κι αν δεν ταιριάζει κάπως δεν σε πολυνοιάζει κιόλας - όπου βάλεις μέσα όλα αυτά που εσύ θέλεις και την κρατάς μαζί σου 24/7. 

Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεις ένα αξεσουάρ που να σου ταιριάζει απόλυτα γι'αυτό κι εσύ μην αισθάνεσαι τύψεις αν κρατάς συνέχεια την ίδια τσάντα ή φοράς συνέχεια τα ίδια ψηλοτάκουνα μποτάκια. Όταν αγαπάμε κάτι που ομορφαίνει το στυλ μας και διευκολύνει την καθημερινότητά μας το φοράμε μέχρι να βρούμε το επόμενο next big thing.