Grammy Awards 2015 : Δες τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις

Ποιες διάσημες μας εντυπωσίασαν φέτος; Μπες στη σελίδα μας στο facebook και ψήφισε τη δική σου αγαπημένη εμφάνιση!
Grammy Awards 2015 : Δες τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα πολυναμενόμενα 57α βραβεία Grammy στο Los Angeles. Ένας θεσμός που έχει χαρακτηριστεί ως τα ''όσκαρ'' της μουσικής. Τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που ξεχώρισαν την προηγούμενη χρονιά βραβεύονται και συγχρόνως αναγνωρίζεται το ταλέντο τους στην μουσική βιομηχανία. Ήταν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, σέξι εμφανίσεις τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στη σκηνή, που κράτησε to ενδιαφέρον του κοινού και των θεατών αμείωτο στην τρίωρη και βάλε διάρκεια των βραβείων.

Το παρών έδωσαν για άλλη μια χρονιά όλα τα αστέρια της μουσικής, εντυπωσιάζοντας μας με τις λαμπερές και τολμηρές τους εμφανίσεις (με την Madonna να κλέβει την παράσταση και όχι για καλό λόγο!). Όπως παρατηρήσαμε το λευκό και το μαύρο είχαν την τιμητική τους, με ορισμένες εξαιρέσεις φυσικά, όπως η Taylor Swift, η Iggy Azalea και η Rihanna. Επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι καμπύλες και τα ντεκολτέ που έκοψαν την ανάσα όλων των παρευρισκομένων.

Όπως είναι φυσικό όλες οι δημιουργίες των διάσημων κυριών μπήκαν στο στυλιστικό μικροσκόπιο του #followme.gr και η ανάλυση τους αποτελεί το επόμενο στάδιο. 

Και επειδή τα λόγια έιναι περιττά, δείτε τις καλοντυμένες κυρίες που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί. Κι αν θέλεις να δεις πόσο ταιριάζεις με την παρέα του Followme.gr μπες στη σελίδα μας στο facebook πατώντας εδώ και ψήφισε την δική σου καλύτερη εμφάνιση...