Black & White: Αυτό που λατρεύουν να φοράνε οι αγαπημένες μας bloggers

Γιατί οι πιο δημοφιλείςbloggers που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή αναμέσά μας λατρεύουν να ντύνονται στα ασπόμαυρα;
Black & White: Αυτό που λατρεύουν να φοράνε οι αγαπημένες μας bloggers



Παρακολουθώντας τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashion bloggers εντοπίσαμε ότι ο συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο είναι από τους πιο αγαπημένους τους και προσπαθήσαμε να βρούμε γιατί το επιλέγουν τόσο φανατικά. 

Καταρχήν είναι ο πιο statement συνδυασμός που έχει προσφέρει έως τώρα ο χώρος της μόδας. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιλέξεις να φορέσεις κάτι σχετικό και να περάσεις απαρατήρητη.

Είναι ένας συνδυασμός που πολύ δύσκολα θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Για να το πούμε πιο απλά: θα πρέπει να προσπαθήσεις υπερβολικά πολύ για να κάνεις κάποιο σημαντικό στιλιστικό λάθος όταν επιλέξεις να φορέσεις κάτι ασπρόμαυρο.

Ο φωτογραφικός φακός λατρεύει το άσπρο και το μαύρο κι αυτό είναι κάτι που μια πετυχημένη fashion blogger δεν μπορεί να αγνοήσει. Ίσως και να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένας συνδυασμός που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό οπότε κι αυτό μοιραία αποτυπώνεται. 

Τέλος, το άσπρο με το μαύρο είναι οι απόλυτοι χαμαιλέοντες της μόδας. Μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση, σε κάθε προσωπικότητα και σε κάθε στυλ.