Jennifer Lawrence : Πρωταγωνιστεί στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια για τσάντες, ''Be Dior''

Και δείχνει ανεπιτήδευτα όμορφη και chic!
Jennifer Lawrence : Πρωταγωνιστεί στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια για τσάντες, ''Be Dior''



 

Μπορεί φέτος να μας έλειψε από την απονομή των Oscars με τον εύθυμο χαρακτήρα της και τα funny faces, αλλά τα νέo που μόλις κυκλοφόρησε για την Jennifer Lawrence μας αντέμειψε. H Jennifer, αυτή την φορά αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην ολοκαίνουργια ανοιξιάτικη καμπάνια  '' Be Dior '' για την προώθηση των νέων τσαντών του οίκου.

Στην συγκεκριμένη φωτογράφιση η αγαπημένη ηθοποιός είναι ελάχιστα βαμμένη και χτενισμένη, τονίζοντας έτσι περισσότερα την φυσική ομορφιά και το υπέροχο πρόσωπο που διαθέτει.

Όσον αφορά το styling, η Jennifer είναι ντυμένη στους τόνους του λευκού και του μαύρου,(all-time classic επιλογή) και όπως παρατηρούμε δεν αποχωρίζεται στιγμή τις μαύρες γόβες της. Οι τσάντες είναι κλασικές, με χερούλι ενώ οι λεπτομέρειες των λουλουδιών κάνουν την  διαφορά.

Και επειδή σχετίζεται με το θέμα, αν αναρωτιέσαι τι έχει στην δική της τσάντα η πρωταγωνίστρια του ''Hunger Games'', η ίδια απαντάει : '' Είναι απλό, πορτοφόλι, τηλέφωνο, κλειδιά - και αν το θυμηθώ κάποιο κραγιόν και άρωμα''.

Μέχρι να κυκλοφορήσει όλη συλλογή με τις μοναδικές τσάντες της συγκεκριμένης συλλογής, ας θαυμάσουμε την Jennifer Lawrence στην υπέροχη φωτοφράφιση!