Τι γυαλιά φόρεσε η Patricia Arquette τη βραδιά των Όσκαρ;

Η Patricia Arquette ξεχώρισε για πολλούς λόγους την περίφημηβραδιά των Όσκαρ! Ένας από αυτούς για εμάς τις fashionistas ήταν σίγουρα και τα φινετσάτα γυαλιά οράσεως που φόρεσε
Τι γυαλιά φόρεσε η Patricia Arquette τη βραδιά των Όσκαρ;



Για να μην σε κρατάω κι άλλο σε αγωνία να σου πω ότι η κούκλα Patricia Arquette παρέλαβα το Όσκαρ Β Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Boyhood κατά την 87η απονομή των βραβείων της Ακαδημίας φορώντας γυαλιά οράσεως με την υπογραφή Versace.

Ο λόγος για τον οποίο προσωπικά το κάνω θέμα είναι γιατί τα βρήκα εξαιρετικά καλόγουστα και φινετσάτα και απίστευτα ταιριαστά με το πρόσωπό της. Έπειτα μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι η κούκλα Patricia Arquette δείχνει να αισθάνεται πολύ καλά με το πέρασμα του χρόνου και μάλιστα με αυτή της την κίνηση – το να επιλέξει δηλαδή να τα φορέσει κατά τη διάρκεια της απονομής - υπογραμμίζει το πόσο έχει αποδεχτεί και αγκαλιάσει το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει. Και ποια από εμάς δεν θα χαιρόταν άλλωστε, αφού ο χρόνος έχει σταθεί απίστευτα γενναιόδωρος μαζί της. Τα πανέμορφα χαρακτηρηστικά της παραμένουν εξίσου εντυπωσιακά ακόμη και κάτω από τα περιττά κιλά που έχει αποκτήσει όσο και από τις ρυτίδες που έχουν εγκατασταθεί γύρω από τις εκφράσεις του προσώπου της.