Τάμτα : Καλοσωρίζει την άνοιξη με την λευκή ρομαντική δαντέλα

Η τάση που φέτος όλες θα δοκιμάσουμε...
Τάμτα : Καλοσωρίζει την άνοιξη με την λευκή ρομαντική δαντέλα



Συνήθως, όταν σκέφτεστε λευκή δαντέλα, το μυαλό σας πάει κατευθείαν σε νυφικά αλλά και σε φορέματα της Βικτωριανής εποχής. Αυτή τη σεζόν θα φορεθεί πολύ μιας και την απολαύσαμε αρκετά στα fashion shows των πιο μεγάλων οίκων κι αυτό γιατί η λευκή δαντέλα είναι ρομαντική, sexy και αναδεικνύει χωρίς αμφιβολία τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Με αφορμή την επιλογή της Τάμτα στην τελευταία της φωτογράφιση, ενθουσιαστήκαμε και συνειδητοποιήσαμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να δοκιμάσουμε και εμείς την λευκή δαντέλα σε όλες τις πιθανές εκδοχές της.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι. Μέχρι τώρα την έχετε συνηθίσει σε μπλούζες και τοπάκια για τις βραδινές εξόδους σας. Τώρα όμως, η δαντέλα καλύπτει μεγαλύτερες επιφάνειες και την συναντάμε σε φορέματα με στενή γραμμή, σε σορτσάκια, σε φούστες ακόμα και σε ολόσωμες φόρμες. Ακόμα και τα παπούτσια, οι τσάντες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα ντυθούν με την διαχρονική δαντέλα.

Η λευκή δαντέλα ξεφεύγοντας από τα όρια της πολυτέλειας, μπορεί να ενταχθεί ιδανικά στο καθημερινό σας ντύσιμο, δίνοντας extra πινελιές στυλ.

Δες εδώ, πως μπορείς να ανανεώσεις το δαντελένιο look σου με ένα statement κολιέ.