Δούκισσα Νομικού : Δοκιμάζει το χαριτωμένο γιλέκο και εντυπωσιάζει (ρεπορτάζ αγοράς)

Η επιστροφή του πιο girly must - have της άνοιξης είναι ένα από τακαυτά νέα στον κόσμο της μόδας...
Δούκισσα Νομικού : Δοκιμάζει το χαριτωμένο γιλέκο και εντυπωσιάζει  (ρεπορτάζ αγοράς)



Είναι γεγονός ότι το γιλέκο σχεδιάστηκε αρχικά για τους άντρες και αποτέλεσε ένα κομμάτι που δύσκολα άφηναν έξω από το καθημερινό ντύσιμο τους. Απλό και αυστηρό, ακόμα μας θυμίζει τον παππού μας που ντυνόταν πάντα στην πένα, με το γιλέκο να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα χρόνια πέρασαν και οι γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια το αγαπούν ιδιαίτερα, μιας και προσθέτει μια πιο διασκεδαστική και χαριτωμένη πινελιά στο όλο ντύσιμο.

Η Δούκισσα Νομικού, γνωρίζουμε καλά μέσα από τις λαμπερές και casual εμφανίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς πόσο λατρεύει τις νέες τάσεις της μόδας! Έτσι σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που μοιράστηκε στο μεγάλο κοινό της, στο instagram, απολαύσαμε την πιο σκανδαλιάρικη πλευρά της παρουσιάστριας, ντυμένη στα λευκά με το τζιν γιλέκο να κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση.

Όπως κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι σ' εμάς, έτσι και εμείς φέτος την άνοιξη, θα κλείσουμε το μάτι στο πολύπλευρο γιλέκο, αφού θα το προτιμήσουμε και θα το φορέσουμε σε όλες τις πιθανές εκδοχές που κυκλοφορεί. Δεν υπάρχει catwalk και fashionistas που να μην το προτιμούν αφού με μία κίνηση μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό και αδιάφορο look. Τρανό παράδειγμα το it girl Olivia Palermo που οχτώ στις 10 εμφανίσεις της μας προτείνει και ένα διαφορετικού είδους στυλ γιλέκο.

Οι τρόποι που μπορείς να το συνδυάσεις πολλοί. Όποιο στυλ κι αν ακολουθείς, απλά και γρήγορα μπορείς να το προσθέσεις στο καθημερινό ή στο πιο επίσημο ντύσιμο σου. Στο γραφείο, στα σπορ, στις βραδινές εξόδους αλλά και σε ένα πρωϊνό καφέ το Σαββατοκύριακο, το γιλέκο θα γίνει ο πιο πιστός σου φίλος. Αρκεί να διαλέξεις το σωστό γιλέκο πάντα με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, στο μάκρος αλλά και υλικό.

Δες εδώ, τα πιο ωραία κολάν που μπορείς να συνδυάσεις με το γιλέκο σου.