Olivia Palermo: 10 outfits που αποδεικνύουν ότι είναι η νικήτρια των fashion weeks

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το αγαπημένο μας fashion icon...
Olivia Palermo: 10 outfits που αποδεικνύουν ότι είναι η νικήτρια των fashion weeks



Μόλις έρχεται η περίοδος που αρχίζουν όλες οι εβδομάδες μόδας, οι οποίες διοργανώνονται στις σημαντικότερες μητροπόλεις της μόδας όλου του κόσμου, εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι καινούργιο έχει να φορέσει αλλά και να μας προτείνει η γνωστή fashionista, Olivia Palermo. Το αγαπημένο κορίτσι που όλα τα κορίτσια λατρεύουν και ακολουθούν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως κάθε σεζόν τα looks της γίνονται όλο και καλυτερα, χωρίς να μας απογοητεύουν στιγμή, γίνοντας πολλές φορές θέμα συζήτησης στις γυναικείες παρέες. Η ίδια δεν επαναπαύεται λεπτό μιας και λατρεύει την μόδα, όπως εξίσου και η μόδα την αγαπά.

Το fashion icon της εποχής μας συνδύασε τα πάντα πολύχρωμα και chic look της με την τελευταία τάση της μόδας, την δεκαετία των 70's. To αποτέλεσμα; Να πετύχει κάποια από τα πιο αξιόλογα outfits που είδαμε στα fashion weeks. 

H Olivia, όποιο στιλ και ντύσιμο δοκιμάσει, εκεί που δίνει ιδιαίτερο βάρος και σημασία είναι στα πανωφόρια. Έτσι έκανε και αυτή την φορά, μιας και σε κάθε fashion week εμφανίστηκε και με διαφορετικό πανωφόρι, το ένα πιο ωραίο από το άλλο.

Πολύχρωμα παλτο, μιλιτέρ, γκρι με γούνα, ριγέ και κίτρινο ήταν λίγα από αυτά που έκλεψαν την παράσταση και εμείς απλά χάσαμε το μέτρημα.

Οι τζιν καμπάνες αποδείχτηκαν οι αγαπημένες της, τονίζοντας ότι το τζιν μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, αν συνδυαστεί σωστά. Ενώ μόνο μία φορά επέλεξε φόρεμα σε απρόμαυρο floral, ένα outfit που της ταίριαζε άψογα με την σικάτη σιλουέτα της. 

Αυτό που θαυμάζουμε στo απόλυτο it girl, είναι ότι ενώ δεν επιλέγει υπερβολικά ρούχα για να ξεχωρίσει, καταφέρνει πάντα να κανει την διαφορά και το όνομα της να συζητιέται οπουδήποτε εμφανίζεται κάθε φορά. Και αυτό είναι το σημαντικό άλλωστε, όταν έχεις δικό σου προσωπικό στιλ και άποψη, δεν χρειάζεσαι τα υπερβολικά ρούχα ή αξεσουάρ ώστε να στρέψεις τα φλας πάνω σου, διότι το μόνο που θα πετύχεις είναι τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θυμήσου εδώ, άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση της Olivia Palermo.

Εμείς επιλέξαμε το αγαπημένο look της από τα fashion weeks και σας προτείνουμε πως να το πετύχετε και εσείς :