Μαρία Ηλιάκη : Φοράει το πιο girly sweater και ξεχωρίζει

Προλαβαίνεις και εσύ να το δοκιμάσεις όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει...
Μαρία Ηλιάκη : Φοράει το πιο girly sweater και ξεχωρίζει



Tις τελευταίες μέρες ο καιρός μας κάνει νάζια και το η ψύχρα δεν λέει να φύγει. Και τι καλύτερο από το να έχεις ακόμα και τώρα την δυνατότητα να φοράς τα αγαπημένα σου sweater. Γιατί και ζεστά είναι και σου προσθέτουν επιπλέον στυλ στο καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμο σου. Φέτος τα είδαμε στην πιο girly και χαρούμενη εκδοχή τους και τα λατρέψαμε. 

Το ίδιο έκανε και η Μαρία Ηλιάκη μιας και φόρεσε ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα και girly sweater που έχουμε δει τελευταία (το συγκεκριμένο μάθαμε ότι είναι H&M). To συνδύασε με maxi μπλε φούστα, ιδιαίτερα γυαλιά με υπέροχη λεπτομέρεια, φοίνικες και τα μαλλιά της έδειχναν υπέροχα πιασμένα σε μια χαλαρή γαλλική πλεξίδα.

'Όσο ακόμα προλαβαίνετε, επωφεληθείτε από τον περίεργο καιρό και επενδύστε στα πιο άνετα αλλά και stylish κομμάτια που γενικά δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Οι τρόποι που μπορείς να το συνδυάσεις είναι πολλοί και διαφορετικοί αφού αποτελεί μια έξυπνη και εύκολη λύση για τις μέρες που νομίζεις ότι δεν έχεις τίποτα να βάλεις. 

Παίξε και εσύ με το αγαπημένο sweater και δοκίμασε το τόσο στο καθημερινό σου ντύσιμο όσο και στο πιο επίσημο. Το πρωϊ φόρεσε ένα χαριτωμένο sweater και συνδύασε το με μια maxi φούστα, όπως έκανε η Mαρία Ηλιάκη και με flat μποτάκια. Το βράδυ δοκίμασε το ίδιο πουλοβεράκι με μια μίνι με παγιέτες φούστα και με ψηλά μποτάκια. Το αποτέλεσμα και των δύο outfits θα είναι μοναδικό.

Δες εδώ τα must - have της άνοιξης!