Έλενα Παπαβασιλείου : 20 παστέλ κομμάτια για να εντυπωσιάσεις όπως η όμορφη παρουσιάστρια

Τα πιο γλυκά χρώματα για τις πιο γλυκές εμφανίσεις...
Έλενα Παπαβασιλείου : 20 παστέλ κομμάτια για να εντυπωσιάσεις όπως η όμορφη παρουσιάστρια



H τάση που θέλει να ντυνόμαστε με τα πιο γλυκά και παστέλ χρώματα που υπάρχουν και να μοιάζουμε με ζαχαρωτό μάλλον θα αποδειχτεί η αγαπημένη μας για φέτος.

Ειδικά τώρα που την άνοιξη ο καιρός το επιτρέπει δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε ποιο παστέλ χρώμα αγαπάμε και ταιριάζει στην επιδερμίδα μας και να κάνουμε την διαφορά όμορφα και ''γλυκά''. Η Έλενα Παπαβασιλείου ξέρει πολύ καλά τι ταιριάζει στην σιλουέτα αλλά και στο χρώμα των μαλλιών της και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς παρά να λατρέψουμε την συγκεκριμένη εμφάνιση που έκανε σο καθημερινό μαγκαζίνο ''Γυναίκες'', ή οποία παρέπεμπε εξ' ολοκλήρου σε ζαχαρωτό ή σε λαχταριστό γλειφιτζούρι.

H παλέτα των παστέλ αποχρώσεων σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις και να δημιουργήσεις τις πιο χαρούμενες και girly εμφανίσεις. Τα φορέματα σε αυτούς τους τόνους, που παραπέμπουν στα γλυκά μακαρόν θα σου φτιάξουν την διάθεση στο λεπτό και θα σου δώσουν επιπλέον στυλ στα καθημερινά σου looks. To υπέροχο μώβ που παραπέμπει στη λεβάντα, το γλυκό λεμονί, το ρομαντικό ροζ, το πράσινο της μέντας και το υπέροχο τιρκουάζ αποτελούν τα πιο must παστέλ χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν με τον πιο μοναδικό τρόπο στα καθημερινά και όχι μόνο outfits σου.

Συνδύασε το αγαπημένο σου παστέλ φόρεμα με γόβες, μπαλαρίνες ή πλατφόρμες  και μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα statement κολιέ το οποίο θα κάνει την διαφορά και το look σου θα αναδειχτεί αμέσως. Επίσης μια άλλη ιδέα είναι να επιλέξεις και να δοκιμάσεις ένα total look σε διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις στο ίδιο outfit, το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό και ισορροπημένο και σίγουρα θα δείξεις  τόσο λαχταριστή όσο ένα ζαχαρωτό.

Δες εδώ πως να συνδυάσεις την παστέλ τάση με το μακιγιάζ σου.