Δες πως το μαγιό επηρέασε την εμφάνιση της Diane Kruger στο κόκκινο χαλί

Μας άρεσε ή όχι;
Δες πως το μαγιό επηρέασε την εμφάνιση της Diane Kruger στο κόκκινο χαλί



Αν ήσασταν καλεσμένες σε κάποιο event με κόκκινο χαλί, μάλλον δεν θα σκεφτόσασταν να φορέσετε κάποιο ρούχο που παραπέμπει σε μαγιό. Στο φεστιβάλ Coachella ή σ' ένα pool party θα ήταν η ιδανική και τέλεια λύση. Όμως στο launch πάρτυ για την Γερμανική έκδοση του περιοδικου People, μάλλον το dress code της βραδιάς ήταν διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει.

Ωστόσο η πάντα στιλάτη Diane Kruger, κατάφερε να ξεχωρίσει την συγκεκριμένη βραδιά συνδυάζοντας στο ιδιαίτερο φόρεμα της τόσο το επίσημο όσο και το ανάλαφρο στιλ του μαγιό.

Το φόρεμα της το είχαμε πρωτοδεί στην πασαρέλα για την άνοιξη 2015 , ένα περίτεχνο σχέδιο από την συλλογή της Sarah Burton του Alexander McQueen. Tα πολλά και συνεχόμενα στρώματα από βολάν και τα πέταλα στο μπούστο δημιούργησαν ένα μαγικό αποτέλεσμα, άλλωστε είναι κάτι που μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος οίκος. Όμως μια ματιά από το πλάι και προς τα πίσω αποκάλυπτε τα ιδιαίτερα κοψίματα που με συνδυασμό με το μπούστο το πάνω μέρος του φορέματος παρέπεμπε σε μαγιό. 

Το σέξι και εφαρμοστό πάνω μέρος έκανε υπέροχη αντίθεση με το κάτω μέρος το οποίο ήταν σε πιο Α και ανάλαφρη γραμμή. Και επειδή από μόνο του το φόρεμα ξεχωρίζει και είναι τόσο ιδιαίτερο, η Kruger άφησε τα υπόλοιπα αξεσουάρ πιο ''ήσυχα'' επιλέγοντας λευκά ψηλοτάκουνα και clutch στο ίδιο χρώμα. 

Well done Diane!

Δες εδώ τι μακιγιάζ επιλέγει η αγαπημένη ηθοποιός και fashion icon!