Τάμτα : Kάνει την ανατροπή επιλέγοντας ένα gypsy chic outfit

H έθνικ τάση που όλες οι γυναίκες λατρεύουν...
Τάμτα : Kάνει την ανατροπή επιλέγοντας ένα gypsy chic outfit



Τάμτα, το κορίτσι που λατρεύει τις αλλαγές και δεν βαριόμαστε ποτέ να την παρατηρούμε να τις υλοποιεί τόσο στο στιλ όσο και στα μαλλιά της. Έτσι αφού θαυμάσαμε τα νέα της μαλλιά αφού τόλμησε να φτιάξει πολλές τούφες σε στιλ dreadlocks, σειρά είχε το look της αφού υιοθέτησε το gypsy chic που η αλήθεια είναι ότι της ταιριάζει απόλυτα.

Η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια που έχει τόσους θαυμαστές για την μουσική της όσο και για το μοναδικό της στιλ, έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως ένα από τα fashion icons στον χώρο της μουσικής και όχι μόνο. Εμείς με την σειρά μας ανυπομονούμε κάθε φορά να δούμε τι νέο θα μας προτείνει τόσο μέσα από τις εμφανίσεις της όσο και από την καθημερινή ζωή της.

Έτσι αυτή τη φορά κατάφερε με μια και μόνο selfie, να μας εντυπωσιάσει και να θέλουμε και εμείς να δοκιμάσουμε και να αναλύσουμε αυτή την έθνικ τάση.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει αλλά και μας εμπνέει περισσότερο να το επιλέξουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, γιατί έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε με τα αξεσουάρ και τα ρούχα που αναδεικνύονται περισσότερο όταν δεν τα κρύβουμε κάτω από πανωφόρια.

Τώρα αν και εσύ θες να πετύχεις ένα gypsy chic look, πρέπει αρχικά να ψάξεις προσεχτικά την ντουλάπα σου και τα ήδη υπάρχοντα ρούχα και αξεσουάρ σου, διότι σίγουρα κάποιο κομμάτι θα ταιριάζει στην τάση αυτή, αφού είναι από αυτέ που έρχονται και παρέρχονται. Συνοψίζοντας, οποιοδήποτε έθνικ print σε ρούχα, αξεσουάρ και κοσμήματα αποτελεί το κύριο στοιχείο για να πετύχετε το τέλειο gypsy outfit. Επιπλέον τα κρόσσια, τα αέρινα υφάσματα, τα πλατύγυρα καπέλα, τα οβάλ γυαλιά αλλά και τα μακριά και πολλά μαζί κολιέ είναι λίγα από τα must – have κομμάτια που χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις όπως έκανε και η Τάμτα.

Δες εδώ πως περιποιείται τα μαλλιά της η αγαπημένη μας τραγουδίστρια!