Κατερίνα Καινούργιου: Το baby blue θα γίνει η νέα μας γλυκιά συνήθεια

Πως θα το εντάξουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας;
Κατερίνα Καινούργιου: Το baby blue θα γίνει η νέα μας γλυκιά συνήθεια



Baby blue, ένα από τα πιο γλυκά και χαρούμενα χρώματα που σίγουρα θα δοκιμάσουμε όλες την άνοιξη. Ανήκει στην κατηγορία των παστέλ χρωμάτων και αγαπάμε να το βλέπουμε τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Δίνει μια ρομαντική πινελιά στο ντύσιμο μας κάθε φορά που το επιλέγουμε και η διάθεση μας αυτόματα γίνεται πιο χαρούμενη και φωτεινή.

Το ίδιο ένιωσε και η Κατερίνα Καινούργιου αν λάβουμε υπόψη την τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram. H παρουσιάστρια του ''Όλα Παίζουν'', δείχνει να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το baby blue maxi φόρεμα της (το οποίο είναι Mi-Ro) και εμείς παίρνουμε μια δόση λάμψης στο μουντό καιρό των τελευταίων ημερών.

Αν θες και εσύ να το εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ και δεν ξέρεις τον τρόπο, εμείς έχουμε ειδικά για εσένα 3 προτάσεις που θα σε βοηθήσουν το baby blue να γίνει το αγαπημένο σου χρώμα :

- Συνδύασε αυτό το υπέροχο χρώμα με άλλα παστέλ στο ίδιο outfit (δες εδώ πως). Μη φοβάσαι δεν θα μοιάζεις με ζαχαρωτό, ίσα ίσα θα πραγματοποιήσεις μια από τις πιο ''γλυκιές'' εμφανίσεις σου.

- Άλλη μια ιδανική επιλογή είναι να συνδυάσεις το λευκό με το baby blue. H αίσθηση της ''καθαρότητας'' του look και το chic αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Για παράδειγμα επέλεξε ένα παντελόνι cigarette σε ανοιχτή γαλάζια απόχρωση και φόρεσε στο πάνω μέρος ένα τοπ σε λευκό χρώμα με λεπτομέρειες δαντέλας. 

- Αν ανήκεις στα τολμηρά κορίτσια δοκίμασε να το συνδυάσεις με ένα έντονο χρώμα, όπως το κίτρινο. Η αντίθεση θα είναι ιδιαίτερη και εσείς θα κερδίσετε το στοίχημα για το πιο τέλειο και in fashion outfit με πρωταγωνιστή πάντα το baby blue.