Mary Katrantzou: Κέρδισε 200.000 ευρώ απο τη Vogue για το brand της

Η αγαπημένη ελληνίδα σχεδιάστρια διακρίθηκε για ακόμη φορά στο εξωτερικό κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση για το αστείρευτο ταλέντο της
Mary Katrantzou: Κέρδισε 200.000 ευρώ απο τη Vogue για το brand της



Πόσο τιμητικό και συγκινητικό ταυτόχρονα είναι να βλέπεις τη Mary Katrantzou να παραλαμβάνει το BFC/ Vogue Designer Fashion Fund με μεγάλη ομοφωνία και να αφήνει πίσω της 6 πολύ αξιόλογους και ταλαντούχους σχεδιαστές.

Πρακτικά το BFC/ Vogue Designer Fashion Fund αποτελεί μια σημαντική διάκριση για νέους σχεδιαστές η οποία και συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 20.000 βρετανικών λιρών και μια καθοδήγηση και υποστήριξη για 12 μήνες από μια ισχυρή ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας. Στόχος αυτού του βραβείου είναι να βοηθήσει τον εκάστοτε σχεδιαστή να αναπτύξει ακόμη περισσότερο την επιχείρησή του και να φτάσει πιο κοντά στο όνειρό του.

Στο παρελθόν το σημαντικό αυτό βραβείο κέρδισαν οι εξής γνωστοί κι αγαπημένοι σχεδιαστές: Peter Pilotto (2014), Nicholas Kirkwood (2013), Jonathan Saunders (2012), Christopher Kane (2011) και Erdem (2010) – σημαντικά ονόματα αυτή τη στιγμή στον χώρο της μόδας τα οποία είτε συνεργάζονται με μεγάλους οίκους μόδας ή έχουν το δικό τους πετυχημένο fashion brand.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην ταλαντούχα ελληνίδα σχεδιάστρια που μας κάνει τόσο περήφανους με τις υπέροχες δημιουργίες της, την εργατικότητα και τον σεβασμό που έχει καταφέρει να κερδίσει από σημαντικούς ανθρώπους της μόδας.