Fashion app : Οι 4 καλύτερες εφαρμογές για εσένα που δεν κάνεις βήμα χωρίς τη μόδα

Download και είσαι έτοιμη...
Fashion app : Οι 4 καλύτερες εφαρμογές για εσένα που δεν κάνεις βήμα χωρίς τη μόδα



Ωραίες οι εφαρμογές με τα παιχνίδια και τη μουσική, αλλά και εμείς σαν κορίτσια που αγαπάμε τη μόδα δεν θα μπορούσαμε να μην βρούμε τα πιο εντυπωσιακά και πρακτικά app τα οποία θα μας βοηθήσουν να γίνουμε ακόμα πιο stylish και fashion forward κορίτσια.

Παρακάτω ακολουθούν 4 από τις πιο λειτουργικές και fashion εφαρμογές που δεν θα ξεκολλάτε από την οθόνη του κινητού σας :

1. Poshmark :

Πούλησε οτιδήποτε από τη ντουλάπα σου, μόλις σε 60 δευτερόλεπτα. H εφαρμογή αυτή είναι για τα κορίτσια που έχουν πάρα πολλά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Αν είστε σε περίοδο ξεκαθάρισης τότε είναι η τέλεια ευκαιρία να ανεβάσετε ότι εσείς δεν χρειάζεστε αλλά οι υπόλοιποι μπορεί να τα βρούν συναρπατικά. Και που ξέρετε ανάμεσα στα δικά σας που θέλετε να ξεφορτωθείτε, να βρείτε μικρούς θησαυρούς.

2. Stylebook :

Μάλλον από τις πιο αγαπημένες μου εφαρμογές. Μπορείτε πολύ γρήγορα να ανεβάστε φωογραφίες από τα ρούχα σας, τα παπούτσια σας και τα αξεσουάρ και να δημιουργείτε οποιαδήποτε ώρα τα τέλεια outfit. Η συγκεκριμένη εφαρμογή και τα εργαλεία της θα σας βοηθήσει να μείνετε οργανωμένες. 

 

3. Cloth :

Αν νομίζετε ότι η εφαρμογή Stylebook είναι πανέξυπνη, τότε αυτή θα την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο. Το Cloth έχε σχεδόν ίδιο concept. Μπορείτε να ανεβάσετε όλη την γκαρνταρόμπα σας αλλά κάπου εκεί αλλάζει. Συγκεκριμένα ανάλογα τις καιρικές συνθήκες της περιοχής σας, η εφαρμογή σας προτείνει ποια ρούχα είναι κατάλληλα έστι ώστε να πηγαίνετε με τον καιρό, τέλειο;

4. The Hunt :

Πόσες φορές εκεί που βλέπετε μια ταινία ή ένα σίριαλ στην τηλεόραση, βλέπετε ρούχα ή ολόκληρα ouftit που θα θέλατε να δοκιμάσετε εκείνη τη στιγμή; Σίγουρα πάρα πολλές. Έτσι αυτό το app έχει αυτή την αποστολή, ή μάλλον οι εκατομμύρια άνθρωποι που τη κατέβαζουν, να βοηθά ο ένας τον άλλο για τα ρούχα και τα look που κάπου έχει δει.

Όλες τις παραπάνω εφαρμογές και ακόμα παραπάνω θα τις βρείτε στο itunes.apple.com

Δεν βρίσκεις αγόρι; Μάθε εδώ, όλα τα dating app που θα σε βοηθήσουν να βρεις τον ιδανικό...