Karlie Kloss: Γίνε φίλη με έναν Άγγελο! H Karlie Kloss στο σπίτι σου

Από backstage της Victoria'sSecret μέχρι τις συνταγές της.
 Karlie Kloss: Γίνε φίλη με έναν Άγγελο! H Karlie Kloss στο σπίτι σου



Με το YouTube να ανεβαίνει όλο και πιο πολύ, να ανταγωνίζεται σημαντικά την τηλεόραση όλο και πιο πολλοί φτιάχνουν δικό τους κανάλι. Ανεβάζουν βίντεο από τη ζωή τους, βίντεο ομορφιάς και μόδας, χιουμοριστικά ή και gaming. Φαίνεται πως αυτή η άλλοτε τόσο μικρή πλατφόρμα κέρδισε και την προσοχή διασημοτήτων. Η Karlie Kloss δημιούργησε πολύ πρόσφατα το δικό της κανάλι με το όνομα Klossy.

Προς το παρόν έχει ανεβάσει τρία βίντεο, ένα trailer για το κανάλι όπου περιγράφει πώς θα είναι τα επόμενα βίντεο, το δεύτερο δείχνει το backstage από την πασαρέλα της Victoria Secret και στο τρίτο απαντάει στις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να είναι τόσος χαρούμενος και ευχάριστος άνθρωπος. Για κάποιο λόγο μου έβγαζε κάτι ξινό και δεν την συμπαθούσα. Παρακολουθώντας όμως μόνο αυτά τα τρία βίντεο άλλαξα γνώμη. Είναι απίστευτα συμπαθητική και πολύ αστεία.

Η “Klossy” μέσα σε μία μόλις εβδομάδα κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 100.000 συνδρομητές και πάνω από 550.000 προβολές. Αν συνεχίσει έτσι δυναμικά θα πάει πολύ μπροστά.