Women'Secret: Μυστικά θηλυκότητας που πρέπει να ξέρεις

Κάνε το Φθινόπωρο την πιο θηλυκή εποχή του χρόνου
Women'Secret: Μυστικά θηλυκότητας που πρέπει να ξέρεις



Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα τον σαγηνευτικό κόσμο της women' secret η νέα, φθινοπωρινή συλλογή του brand είναι η καλύτερη αφορμή!  Ζεστές υφές συνδυάζονται με σατέν ή τούλι, το σκούρο κόκκινο πρωταγωνιστεί στις πιο προκλητικές του αποχρώσεις και ένα είναι σίγουρο: πως κάθε κομμάτι της έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να νιώσεις όμορφη, άνετη και sexy! 

Αν είσαι φαν του σπορτίφ στυλ, θα λατρέψεις τα κομμάτια που συνδυάζουν θηλυκότητα με αθλητικές λεπτομέρειες, ενώ ο ρομαντισμός κάθε άλλο παρά βαρετός είναι στη νέα συλλογή women'secret αφού η αθωότητα των γραμμών και των σχεδίων ασκεί μια ακαταμάχητη έλξη. 

Κορσέδες με άψογη εφαρμογή στο σώμα, απαλά και άνετα εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι αλλά και για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού, πρακτικότητα, θηλυκότητα και αισθησιασμός είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν και φέτος στις συλλογές της  women’ secret, και μέσα σε αυτές είναι βέβαιο πως θα βρεις κομμάτια που δεν θα θέλεις να βγάλεις από πάνω σου αυτή τη σεζόν! 

Μέχρι σήμερα τα women' secrets τα βρίσκαμε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall όμως πλέον ανοίγει τις πόρτες του και το δεύτερο κατάστημα του brand, στο  εμπορικό κέντρο RIVER WEST, επίπεδο 2.