Hervé Léger: Το catwalk που μας ξετρέλανε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Kάθε φόρεμα που είδαμε κι ένα νέο dream buy.
Hervé Léger: Το catwalk που μας ξετρέλανε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης



Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης ήταν σίγουρα το catwalk του οίκου Hervé Léger by Max Azria. Eίναι ο πρώτος γαλλικός οίκος στην ιστορία που εξαγοράστηκε από αμερικό brand (BCBGMAXAZRIA Group) το 1998 και επανακυκλοφόρησε ως label το 2007.

Αυτή τη φορά, στην παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη - Καλοκαίρι 2016, είδαμε αξιοζήλευτα bodycon φορέματα (σήμα κατατεθέν του brand για τις απανταχού fashionista), συνδυασμένα με παντελόνια, ολόσωμες φόρμες και deux pieces με fringe τελειώματα, καθαρά κοψίματα, μεταλλικές λεπτομέρειες, χρυσά φερμουάρ και floral print, όλα άψογες επιλογές για την ερχόμενη άνοιξη.

Tα χρώματα που υπερίσχυσαν στην πασαρέλα ήταν τα "ήσυχα" παστέλ, τα λαμπερά λευκά και τα συντηρητικά cream. Τα look των μοντέλων που παρουσίασαν τη συλλογή, ολοκληρώθηκαν με natural μακιγιάζ και ρομαντικές πλεξίδες.

Στο τέλος ο κύριος Azria ανέβηκε στη σκηνή με τη σύζυγό του, Lubov, οπότε και καταχειροκροτήθηκαν από το ενθουσιώδες κοινό. Η συγκεκριμένη συλλογή παρουσιάστηκε Skylight του Moynihan Station, στο πλαίσιο της 30στης επετείου παρουσίας του brand στη βιομηχανία της μόδας.

Δες εδώ πρώτη τι προτείνουν οι σχεδιαστές για την επόμενη σεζόν (απευθείας από τη Νέα Υόρκη).