Diane Von Furstenberg : Εντυπωσιακό catwalk με 70s αέρα και glam πινελιές

Η ερχόμενη άνοιξη προβλέπτεται γεμάτη έντονα χρώματα, ιδιαίτερα print και φυσικά φορώντας το κλασικό wrap dress...
Diane Von Furstenberg : Εντυπωσιακό catwalk με 70s αέρα και glam πινελιές



Tα catwalk της σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg μόνο βαρετά δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς. Έχοντας εμπειρία πάνω από 4 δεκαετίες και γνωρίζοντας καλά τους όρους και τους κανόνες της μόδας, η συλλογή για την άνοιξη του 2016, μόνο ελπιδοφόρα και μοναδική θα την περιγράφαμε.  

Τo υπέροχο show άνοιξαν τα διάσημα μοντέλα Karlie Kloss, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Irina Shayk και Lily Aldridge, οι οποίες έδωσαν extra λάμψη και ανέδειξαν την κολεξιόν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Από την ανοιξιάτικη collection ξεχωρίσαμε τις 70's επιρροές, τις φούξια και κίτρινες αποχρώσεις, τα ημιδιάφανα θηλυκά maxi φορέματα, τα εμπριμέ σύνολα όπως και τα total white look.  

Οι δερμάτινες λεπτομέρειες από λεοπάρ print και οι μεταλλικές πινελιές, έδωσαν στην στιγμή ένα πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο αέρα.

Η Diane Von Furstenberg, ξέρει πολύ καλά πως να τονίσει την θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας, αφού τόσο τα σχέδια όσο και η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιεί σε κάθε συλλογή της, κάνουν την αυτοπεποίθηση, την διάθεση και το στιλ των γυναικών να ανεβαίνει στα ύψη.

Η gallery που ακολουθεί θα σε μεταφέρει αμέσως στο catwalk του πιο εντυπωσιακού fashion show.